Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 23 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Is het al tijd voor kerstshoppen? In deze steden openen dit jaar grote kerstwinkels

Over minder dan honderd dagen is het weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar, namelijk kerst. Dit betekent ook dat het weer tijd is om te gaan kerstshoppen met de meiden. In deze steden openen dit jaar de leukste grote kerstwinkels waar jij zeker heen wil.

Wie houdt er nou niet van kerst? Niet alleen de feestdagen zelf zijn leuk, maar ook de weken er voor. Samen met je beste vriendinnen kunnen jullie nu al niet meer wachten om te beginnen met het scoren van de leukste kerstitems. Goed nieuws voor jullie, want in deze steden openen dit jaar de kerstwinkels van It’s all about Christmas.

De kerstwinkels van It’s all about Christmas

Sinds 2005 opent It’s all about Christmas jaarlijks twaalf tijdelijke winkels waar jij de allerleukste producten voor kerst kunt scoren. Ook zo benieuwd waar ze zich dit jaar bevinden?

Inmiddels zijn er al zeven steden bekend en zijn de voorbereidingen in volle gang. Je gaat ze vinden in Luik, Den Bosch, Designer Outlet Roosendaal, Wijnegem, Arnhem, Groningen en deze week hebben ze ook bekendgemaakt dat ze een winkel openen in Tilburg.

Deze filialen zijn al open

Dat ze er binnenkort openen is niet het leukste nieuws. Nee, het leukste nieuws is dat er zelfs al twee filialen zijn geopend. Jij kan namelijk al in Arnhem en Luik terecht voor de leukste items die jouw kerstaankleding compleet maken.

Heb jij dus echt geen geduld meer? Bel dan snel je vriendinnen op en plan een tripje naar een van deze winkels, want geloof ons in deze winkels blijf jij wel een tijdje rondhangen. Zeg daarom maar doei tegen wachten tot het eindelijk december is, want wie kan dat nou wel?

Benieuwd waar en wanneer de kerstwinkels nog meer gaan openen dit jaar? Houdt dan de Facebook van It’s all about Christmas in de gaten. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot het eindelijk kerst is.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Is het al tijd voor kerstshoppen? In deze steden openen dit jaar grote kerstwinkels
Sluiten