Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 18 sep 2017

Ho ho ho: Er komen gigantische kerstwinkels in Nederland

Ben je ook al aan het aftellen tot de mooiste tijd van het jaar aanbreekt? Als echte kerstaanbidder weet jij natuurlijk als geen ander dat je nog maar 98 nachtjes moet slapen en dat dan het feest losbarst. Maar om alvast in de kerstsferen te komen openen er binnenkort gigantische kerstwinkels in Nederland. Shoppen geblazen.

Je droom kerstwinkels komen er aan

Wat te doen met een enorme ruimte die maar leeg staat? Precies: tover het om tot een kerstpaleis zodat we alvast in de stemming kunnen komen. Die droom wordt werkelijkheid want er komt een gigantische pop-up winkel in Utrecht.

Het oude pand van C&A aan het Vredenburg staat al een lange tijd leeg. Zonde, want er kunnen zoveel leuke spullen in dit pand van maar liefst 2000 vierkante meter. Kerstspullen, bijvoorbeeld.

Veel, heel veel spullen

De winkel ‘It’s all about Christmas’ zal een mega grote kerstwinkel worden met maar liefst twee verdiepingen vol mooie spulletjes. Nog eventjes geduld, want binnenkort wordt ie geopend en kun jij alvast opzoek naar de perfecte ballen voor je boom.

Utrecht niet in de buurt? Er komen ook pop-up winkels in Zoetermeer en Eindhoven. Ho ho ho, plan maar vast een uitje naar dit kerstwalhalla.

Hoe fijn is dit?Wil je 10 dagen vrij met kerst? Het kan als je deze 4 dagen vrij vraagt

Reageer op artikel:
Ho ho ho: Er komen gigantische kerstwinkels in Nederland
Sluiten