Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 mei 2018

Het verbaast je waarschijnlijk niet: Kevin en Chloë lijken alweer uit elkaar

Het begon al een tikkeltje ingewikkeld en blijkbaar is het niet meant to be... Kevin en Chloë vonden elkaar tijdens de opnames van Temptation Island, maar hun relatie is geen lang leven beschoren.

Wie de niet zo cryptische teksten op de Instagram Stories van Chloë heeft gezien weet inmiddels wel hoe laat het is. Ze is waarschijnlijk niet langer het vriendinnetje van Kevin en als je Megan’s verhalen mag geloven weet je wel waarom. Iets met once a cheater, always a cheater.

Kevin en Chloë uit elkaar

Het ziet er namelijk naar uit dat de twee elkaar echt niet meer terug hoeven. Of nou ja, met sommige stelletjes weet je het natuurlijk nooit. Feit is wél dat de twee Temptation Island kandidaten alle verliefde foto’s van elkaar hebben verwijderd.

Zelfs de foto’s die ze maakten tijdens hun dream date.

Bedrogen?

De vraag is of het gewoon niet werkte tussen de twee of dat één van de twee vreemd is gegaan. Niemand minder dan Megan deelde dat nieuws namelijk met iedereen die het wilde horen. Kevin is een boefje en had Chloë namelijk al bedrogen…

Daar blijft het niet bij. Er werd namelijk ook een video gedeeld van mede-verleidster Yasmine die in de kledingkast dook en kleding eruit smeet. En ra ra van wie die kleding was. Dat doe je natuurlijk niet als je compleet verliefd op elkaar bent.

Je snapt, er is hier meer aan de hand. Waarschijnlijk is het een kwestie van tijd tot één van de twee loslippig wordt en iets over de situatie loslaat. Wordt vervolgd.

Reageer op artikel:
Het verbaast je waarschijnlijk niet: Kevin en Chloë lijken alweer uit elkaar
Sluiten