Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 7 mei 2018

Megan weet het zeker! Kevin heeft Chloë alweer bedrogen

Het kwam er tijdens de Temptation Island live uitzending stotterend uit, maar blijkbaar heeft Megan wél een punt. Once a cheater, always a cheater. Ex Kevin zou verleidster Chloë alweer bedrogen hebben en wij weten met wie.

Of het nu vijf keer of twintig keer was, één ding is zeker. Kevin had tijdens zijn relatie met Megan moeite om zijn tong in z’n mond te houden, om over zijn penis maar te zwijgen. Die zou hij namelijk nogal vaak misbruiken als Megan er niet was.

Kevin bedroog Chloë

Nu is het niemand minder dan ex Megan die beweert dat Kevin wéér is vreemdgegaan. Dit keer tijdens zijn relatie met de verleidster. Hij bedroog zijn vorige vriendin met Megan, Megan met Chloë en vervolgens Chloë met Shelly van Ex On The Beach. Bij Flair’s Temptation Live doet Megan een boekje open.

‘Ik geloof niet in hun relatie. Kevin is totaal nog niet klaar om trouw te zijn. (…) Ze weet van veel meer. Ze heeft hem ook gewoon vergeven. Daarom geloof ik niet in hun relatie. Er klopt is iets niet.’

Once a cheater…

Na Temptation Island kwamen de twee toch nog even bij elkaar. Hij is trouwens wel degene die contact met haar zocht. Via de Facebook van zijn moeder (!) stuurde hij een berichtje. Of ze met de hond wilde ‘wandelen’.

Megan: ‘We hebben gewandeld en heel lang gebabbeld.’ Uiteindelijk bleef Kevin de hele avond hangen en van het een kwam het ander. Maar dát hoofdstuk is nu echt afgesloten.

Megan in 'Temptation Live'

‘Temptation’ Megan zit bij redactrice Eline op de zetel. Hoe blikt zij terug op ‘Temptation Island’? Stel je vragen voor Megan in de comments!

Geplaatst door Flair op vrijdag 4 mei 2018

Reageer op artikel:
Megan weet het zeker! Kevin heeft Chloë alweer bedrogen
Sluiten