Juicy: Kevin en Megan hadden toch een relatie na Temptation Island tot hij wéér vreemdging

Kevin, Kevin, Kevin.. wanneer leer je het nou eens? Nadat Megan met Joshua het bed deelde (en geef haar eens ongelijk) dachten we echt dat jij nooit meer iemand zou kwetsen. Je leek zelfs oprecht aangedaan.

Oké, first of all, niemand had verwacht dat Megan en Kevin na Temptation Island nog bij elkaar zouden komen. Waarom, Megan?

De voorgeschiedenis van Kevin en Megan

Kevin en Megan kwamen al met een behoorlijke voorgeschiedenis naar Temptation Island, hij was niet één, niet twee, niet drie, niet vier maar víjf keer vreemdgegaan. En dan hebben we het alleen nog maar over de keren dat hij met iemand naar bed ging. Als je ‘alleen zoenen’ ook meetelt is hij volgens Megan wel twintig keer vreemdgegaan.

Na Temptation Island

Toch wilde Megan hem nog wel een kans geven toen hij na Temptation Island voor haar deur stond met hangende pootjes. En dat had ze beter niet kunnen doen. Kevin heeft blijkbaar toch niks geleerd van Temptation Island en is voor de zoveelste keer vreemdgegaan. En dan nog wel met een hippie. Erger dan dat kan niet als we Megan moeten geloven.

Dit alles vertelt Megan in de uitzending van Temptation Island die vanavond op tv is. En Nieuwsblad.be heeft die aflevering al gezien en kwam met deze details naar buiten.

De ontknoping

Vanavond om 20.30 is de twee uur durende uitzending van Temptation Island te zien op RTL5. De deelnemers zullen hierin gezamenlijk terugblikken op hun avontuur. Hoe is het ze vergaan, en wie zijn er nog samen? Aaaaaah, wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Juicy: Kevin en Megan hadden toch een relatie na Temptation Island tot hij wéér vreemdging
Sluiten