Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 apr 2018

Wat je niet zag in Temptation Island: Kevin en Megan lijken weer besties

Als trouwe kijker weet je het waarschijnlijk wel: Temptation Island 2018 zit vol met verrassingen. Tim draaide 180 graden van Deborah naar Cherish en Kevin en Megan gingen er allebei met iemand anders vandoor.

Het laatste kampvuur van Temptation Island 2018 is inmiddels geweest. En de sfeer tussen Kevin en Megan was niet geweldig. Precies zoals verwacht eigenlijk. Want Megan ging vreemd met Joshua. En Kevin ontpopte zich van een vreemdgaande klootzak in de nieuwe lover van Chloë (dit was allemaal voordat Chloë met Joshua in bed dook). Dan heb je niet echt zin om gezellig te kletsen bij een vuurtje.

Kevin en Megan lijken wel beste vrienden

Megan kwam er tijdens het avontuur in Thailand achter dat Kevin geen goed vriendje voor haar was. Hij ging vreemd. Maar bovenal was zij veel te afhankelijk van hem en ze wilde loskomen.

Kevin zag dat Megan met Joshua in bed dook en was onverbiddelijk: de relatie was over. Nou ja, over dat laatste waren ze het beide wel eens.

Precies daarom hadden ze beide niet echt zin om de ander weer te zien bij het kampvuur. En ze hadden elkaar ook weinig te vertellen, zo zeiden ze tegen de camera’s. Maar ná het kampvuur, werd het toch best gezellig.

Wat je namelijk niet zag is de rit van Kevin en Megan in het busje naar het hotel. Toen ontdooiden de ex-geliefden en leken ze zelfs de beste vrienden.

Kevin en Megan lachen om de vrijpartij met Joshua

Ze kletsten namelijk honderduit over hoe hun resorts er uit zagen. En ze waren aan het opscheppen over hun dates. Megan liet zelfs uitgebreid haar borsten aan Kevin zien toen ze haar jurk showde.

En Kevin vertelt op zijn beurt over hoe de vrijpartij met Joshua eruit zag op beeld, want dat had Megan zelf natuurlijk niet gezien. En daar lachen ze dan samen hartelijk om.

Best opmerkelijk dat ze het nu zo goed met elkaar kunnen vinden. Maar aan de andere kant bevestigt dit ook weer hoe gemanipuleerd alles in Temptation Island is. Bovendien vinden we dit nieuws dan ook net wat minder schokkend.

Bekijk hier de niet getoonde beelden van Temptation Island:


Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Wat je niet zag in Temptation Island: Kevin en Megan lijken weer besties
Sluiten