Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 apr 2018

Temptation: In deze niet getoonde beelden zie je dat Chloe niet blij was met Kevins Megan-tattoo

We weten even niet wat vreemder is. Dat Kevin en Megan slechts een jaar samen waren en hij in die tijd minstens vijf keer is vreemdgegaan. Of het feit dat hij in dat jaar een tatoeage met Megans naam op zijn bil had laten zetten. Maar misschien had hij het wel gedaan om zijn schuldgevoel te sussen, dan snappen we het ineens toch een stuk beter.

Anyway, Megan realiseerde tijdens Temptation Island al snel dat Kevin haar slecht behandelde. En daarom verruilde ze dat ‘garnaaltje’ van Kevin – zoals ze in aflevering 12 duidelijk liet weten – voor de flinke jongen van Joshua. (Megan: ‘hij is zo fucking groot, je hebt zelf geen idee’.)

Dat de relatie over was tussen Megan en Kevin was dan ook geen rocket science meer. Kevin had alleen nog die tattoo op z’n bil met Megans naam.

Maar daar liet hij al snel een palmboom van maken.

Just did a small coverup tattoo on @kevinmalengier from @temptationislandd #temptationisland #temptationisland2018 #kevin #palmtree #louistattooboutique #tattoolouis #ltb #kortrijktattoos #belgiumtattoo #tranquilleclothing @tranquillegclothing @louistattooboutique

A post shared by Louis Gürke (@tattoolouis) on

Inmiddels gaan de geruchten dat Kevin nog samen in met verleidster Chloe. Tijdens het programma konden ze het al erg goed met elkaar vinden. Zo erg zelfs, dat het hen niet lukte om het goede voornemen van geen seks op tv aan de wilgen te hangen.

Choe was niet blij met Kevins tattoo blijkt uit de niet getoonde beelden van Temptation Island

En nu zijn er niet getoonde beelden opgedoken. Beelden waaruit blijkt dat Chloe niet echt blij is met de tatoeage van Megan die Kevin op z’n bil heeft staan.

In de video zien we namelijk dat Chloe concealer over de tattoo smeert. Tja, geef haar eens ongelijk.


Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation: In deze niet getoonde beelden zie je dat Chloe niet blij was met Kevins Megan-tattoo
Sluiten