Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 9 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – KFC komt met een lippenstift die naar kip smaakt?!

Kipliefhebbers opgelet: heb je altijd al lippenstift willen dragen dat ruikt naar jouw lievelingseten? Then it’s your lucky day. KFC komt namelijk met een heuse kip-lippenstift. Stroomt het water al uit je mond?

En het leuke is: het is een felrode lippenstift.

KFC lippenstift

Wellicht is dit een beetje en overbodig nieuwtje maar grappig is het wel. Wil jij graag kipvleugels eten én tegelijkertijd knalrode lippen hebben? Dan biedt KFC uitkomst. Ze komen met een lippenstift die smaakt naar de beroemde hotwings van de fastfood keten.

National Lipstick Day

Aangezien het vorige week Nation Lipstick Day én National Wing Day in het Verenigd Koninkrijk was, was dat genoeg reden voor een uitspatter. Om die reden heeft KFC een felrode lippenstift uitgebracht die zowel naar kip smaakt én je kunt het dragen terwijl je kip eet. Hoe handig?

KFC noemt de lipstick KFC-proof. Ze bedoelen daarmee dat de lippenstift nog steeds mooi zit nadat je je kip heerlijk opgepeuzeld hebt. Toch twijfelen we hier een beetje aan, want heb je ooit wel eens ‘netjes’ hotwings gegeten? Volgens ons is dat lastiger dan je denkt. Maar het is absoluut het proberen waard.

Hoe heet de lipstick?

Bucket Red No 11 heeft de lippenstift als naam gekregen. Hoe toepasselijk wil je het hebben? Maar voor de echte enthousiastelingen onder ons, moeten we je nog even teleurstellen. De kans dat je de lippenstift in huis kunt halen is echt nihil. De Britste KFC deelt namelijk 400 exemplaren uit aan mensen die zich inschrijven voor de KFC nieuwsbrief.

En ergens denken we toch dat je als Nederlander weinig kans maakt… Maar feel free om dit op de Nederlandse markt te brengen. Het idee ligt er al dus zoveel werk heb je er niet meer aan. Wie weet is het wel een gat in de markt… Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Van cheese pops tot gefrituurde kip: 6 x recepten voor koolhydraatarme snacks

Reageer op artikel:
OMG – KFC komt met een lippenstift die naar kip smaakt?!
Sluiten