Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 14 feb 2017

Geniaal: Dit KFC valentijnsboeket is alles wat we vandaag willen

Kan jouw Valentijnsdag ook niet beter als je wordt verrast met eten? Chocolade is heerlijk, maar ook zó 2016. Wat we tegenwoordig willen is een KFC Valentijnsboeket met overheerlijke kip is alles wat we willen vandaag. Kijk, hier worden we nou gelukkig van:

Hét Valentijnsboeket

De één krijgt een zilveren armbandje, de ander een grote bos rozen of ontbijt op bed. Maar waar worden wij vrouwen nu eigenlijk écht heel erg blij van? Als het iets super origineels is. Met eten. Want liefde gaat door de maag. Wat dacht je van het Valentijnsboeket van KFC?

De fastfoodketen die kipproducten verkoopt bedacht namelijk iets geniaals. KFC in Auckland, Nieuw-Zeeland, creëerde hun eigen cadeautje voor Valentijn. Met popcorn chicken, crispy strips en drumsticks. Geen rozen in het boeket, maar gewoon gefrituurde kip. Yum:

My type of bouquet ?? @kfcaustralia #ValentinesDay #KFCBouquet #FlowerBouquet

A post shared by THE WEDDING BLOGGER (@weddingblogger) on

Wie brengt ons een lekker gefrituurd kippetje?

In feite, als je van kip houdt, dan is dit jouw perfecte cadeau. Helaas konden alleen de lucky bastards aan de andere kant van de wereld dit presentje vandaag ontvangen. Maar, creativiteit krijgt natuurlijk bonuspunten en dit cadeau kan gemakkelijk nagemaakt worden. Boeketje met kipnuggets anyone?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Yum! 8 x lustopwekkend heerlijk voedsel

Reageer op artikel:
Geniaal: Dit KFC valentijnsboeket is alles wat we vandaag willen
Sluiten