Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 13 feb 2017

WHAAAA! Je kan dé stagiaire worden van Barack en Michelle Obama

Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gedroomd want zelfs dít is de onrealistisch voor je eigen dromen. Maar het is toch echt zo. Barack en Michelle Obama waren opzoek naar een stagiair(e) en jij hád het kunnen zijn... Of is er toch nog een sprankje hoop?

Ze zijn opzoek naar, tja, iemand met…

Onlangs werd duidelijk dat Barack en Michelle contact hebben gehad met voormalige stagiaires van het Witte Huis. Want, zo bleek, ze zijn opzoek naar stagiaires voor een periode van zestien weken. In die zestien weken zal je doorbrengen op het kantoor in DC van Barack en Michelle.

Nu zal je denken, waar zijn ze naar opzoek? Tja, je zal vást moeten beschikken over een Einstein-brein, een CV met de ene na de andere geweldige referentie én een buitengewoon talent. Feitelijk gezien blijkt dat niet zo te zijn als je kijkt naar onderstaande beschrijving:

Het is nooit te laat

Helaas zijn we een beetje laat met solliciteren naar deze stage want dat kon maar tot 8 februari. Maar, Barack en Michelle kennende, nemen ze vast daarna weer een nieuwe stagiaire aan.

Dus: ben je initiatiefrijk, ben je een ster in tijdmanagement, heb je oog voor detail, beschik je over uitmuntende schrijf skills én ben je een gastvrouw ten top?

Dan zou je zomaar de volgende stagiaire kunnen zijn van dit geweldige koppel. Stuur een open sollicitatie of hou het in de gaten. En tref alvast je voorbereiden om te vertrekken naar Amerika want deze kans krijg je maar één keer.

Of is dit meer iets voor jou?
Dit is geweldig! Je kunt nu gin-tonic stagiair worden

Reageer op artikel:
WHAAAA! Je kan dé stagiaire worden van Barack en Michelle Obama
Sluiten