Fijn! Met deze dagcrème help je de natuur een handje

Hoewel we natuurlijk vooral een crème gebruiken omdat we willen dat onze huid er beter uitziet, is het ook fijn wanneer we er tegelijkertijd een goede daad mee doen. Door een potje Ultra Facial Cream van Kiehl's aan te schaffen kun je dat op een makkelijke manier doen.

Het natuurlijke merk Kiehl’s verkoopt vanaf 22 april een limited edition van hun populaire Ultra Facial Cream. Dit is een hydraterende crème die voor alle huidtypen gebruikt kan worden. Voor het ontwerp van de verpakking hebben ze de Nederlands/Italiaanse ontwerper Selwyn Senatori gevraagd. Die maakte een kunstwerk en de afbeelding daarvan wordt nu gebruikt voor de limited editions crèmes.

Trees for All

Kiehl’s is altijd bezig met het goede voor de maatschappij te doen. Dit keer doen ze dat door samen te werken met de stichting Trees for All. Deze stichting draagt bij aan een duurzame wereld door het planten van bomen. Van elk verkocht limited edition potje Ultra Facial Cream doneert Kiehl’s vijf euro (wat gelijk staat aan één boom) aan Trees for All.

Kunstwerk

Iets buiten Amsterdam wordt er op deze manier een compleet Kiehl’s bos aangelegd. Het merk doneerde om mee te beginnen al honderd bomen.

Wil je het kunstwerk wat Selwyn Senatori maakte in het echt zien? Dat kan in de Bijenkorf in Amsterdam, want daar hangt het kunstwerk in het speciale Kiehl’s Art café by Selwyn Senatori wat daar op de 5e verdieping is geopend.

Reageer op artikel:
Fijn! Met deze dagcrème help je de natuur een handje
Sluiten