Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 september 2016

Kijken! Deze Disney trailer én prinses zijn echt adembenemend mooi

Disney-fans opgelet. Er is een nieuwe film in aantocht mét prinses. YAY! Moana, zoals de prinses en de film heet, speelt zich af in Hawaiiaanse stijl. Van het prachtige weerkaatsende zeewater tot de exotische stranden, de trailer bevat adembenemende visuals die je absoluut wilt zien.

Moana, de Polynesische prinses, wil de wereld en de oceaan ontdekken. Haar vader (en stamhoofd) verbiedt haar om erop uit te trekken. Maar, deze prinses is koppig en besluit te beginnen aan een avontuurlijke ontdekkingstocht met haar varkentje Pua en de haan Hei Hei. Cuteness overload.

Onderweg ontmoet ze de stoere halfgod Maui, die zijn tattoos tot leven kan brengen met zijn magische zeehaak. Dat klinkt reuze indrukwekkend. En die tattoos zijn wel nodig, want ze komen af en toe kwade zeemonsters tegen.

We moeten helaas nog eventjes geduld hebben, eind november zal de film in de Nederlandse bioscopen draaien. We moeten het nog even doen met de trailer maar die is al heel leuk.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: 6 films uit de jaren 90 die je schaamteloos mag blijven kijken

Reageer op artikel:
Kijken! Deze Disney trailer én prinses zijn echt adembenemend mooi
Sluiten