Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 21 apr 2018

Yes! Onze favoriete Grey’s Anatomy actrice Sandra Oh is te zien in de nieuwe serie ‘Killing Eve’

We hebben er heel wat tranen om gelaten. Toen in het tiende seizoen van Grey’s Anatomy, onze favoriete actrice, Sandra Oh (of beter bekend als Cristina Yang) uit de serie stapte. Je hoeft niet meer verdrietig te zijn want ze is terug in de steengoede serie Killing Eve.
Cristina Yang zien we helaas niet meer terug, maar je hoeft niet lang te wennen aan Sandra en haar nieuwe rol, want… wauw, wat doet ze dat goed. In de serie speelt ze Eve, een vrouw die een obsessie heeft voor vrouwelijke moordenaars.

Villanelle de Femme Fatale in de serie

Eve doet onderzoek naar moordenaars en raakt in het bijzonder geobsedeerd door Villanelle (gespeeld door Jodie Comer). Deze psychopathische vrouw vindt het extreem leuk om moorden te plegen en maakt er een kat-en-muis spel van. Klinkt best creepy toch?

De serie wordt nu uitgezonden op BBC America

We zullen nog even moeten wachten op de eerste afleveringen, want de serie wordt pas sinds kort uitgezonden op BBC America. We hopen dat de serie zo snel mogelijk ook te zien zal zijn in Nederland, wij kunnen in ieder geval niet wachten. Bekijk hieronder vast de trailer van Killing Eve.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Onze favoriete Grey’s Anatomy actrice Sandra Oh is te zien in de nieuwe serie ‘Killing Eve’
Sluiten