Kinder Bueno Pasta bestaat vanaf nu! Dit is hoe je dit GODDELIJKE goedje maakt

Drie weken geleden zagen wij een plaatje voorbij komen op Instagram van een pot Kinder Bueno chocolade pasta en het internet ontplofte toen wij het aan jullie lieten zien. Na een enorme zoektocht kwamen we tot de ontdekking dat het goddelijke goedje niet bestaat. Maar daar namen wij geen genoegen mee. Beautify's Lotte Nijborg en Yasmine Esser gingen op pad.

Er gingen geruchten dat de Kinder Bueno chocoladepasta echt in de supermarkt zou komen maar toen wij Ferrero (de maker van Kinder Bueno) spraken bleek dat helaas niet waar te zijn. En daarom gingen wij naar de supermarkt en kochten het schap met Kinder Bueno’s leeg om er vervolgens zelf een chocoladepasta van te maken.

Bekijk de heerlijke video en maak ‘m zelf ook. En vergeet vooral niet te liken en te reageren hieronder want wie weet maken we wat los bij Ferrero en komt het goedje alsnog in de supermarkt terecht! Want ondanks dat het maakproces erg leuk is, is het ook wel fijn als we dit standaard op onze boterham of cracker zouden kunnen smeren.

Reageer op artikel:
Kinder Bueno Pasta bestaat vanaf nu! Dit is hoe je dit GODDELIJKE goedje maakt
Sluiten