Renée
Renée | LinkedIn Life 25 feb 2019

Officieel de beste dag van het jaar: Kinder Bueno ijsjes worden binnenkort eindelijk in NL verkocht

App je vriendinnen en laat hen weten dat jullie deze zomer heel. veel. ijsjes gaan eten. Wat is er aan de hand? Kinder ijs komen nu ein-de-lijk naar Nederland en da’s goed nieuws. Nu krijg je namelijk de kans om van dat héérlijke Kinder Bueno ijsje te smikkelen.

Deze dag gaat alvast de boeken in als de beste dag van het hele jaar, want van dit Kinder ijs-nieuws word je heel blij. Je nieuwe favoriete ijsje voor de zomer heb je bij dezen namelijk gevonden:

Kinder ijs koop je vanaf maart in Nederland

De Kinder ijsjes komen trouwens niet alleen in de Bueno variant naar Nederland, maar ook in andere soorten. Van links naar rechts zie je hieronder de Kinder Bueno cone, Kinder Bueno reep, Kinder stick en Kinder sandwich:

kinder ijs nederland

Kinder Bueno cone

De Bueno Cone bestaat uit hazelnootijs met een kern van melkchocoladesaus, met een hazelnoot-choco-laag in een knapperig hoorntje met choco-tip.

Kinder Bueno reep

De Bueno Bar lijkt het meest op de unieke Kinder Bueno reep, maar dan als ijsje. De Bar is gemaakt van romig hazelnootijs met een kern van chocoladesaus, omhuld met melkchocolade.

Kinder stick en sandwich

De Stick bestaat uit romig melkijs, gemaakt met verse melk en is omhuld met melkchocolade. De Sandwich bestaat uit romig melkijs met verse melk, tussen twee koekjes gemaakt van vijf granen.

Waar te koop?

Het liefst trek je nu waarschijnlijk een sprintje naar de dichtstbijzijnde supermarkt om deze ijsjes in te slaan. Kleine teleurstelling: 1. je moet nog even wachten tot 11 maart en 2. de Bueno reep (je nieuwe lievelings) vind je niet in de supermarkt. Je vindt ‘m bijvoorbeeld vanaf 11 maart wel in pretparken, bioscopen en tankstations, dus daar kun je je slag gaan.

De andere varianten van het Kinder ijs vind je in Nederland wel bij de supermarkt. Nog heel eventjes geduld, dus.

Of ga alvast zelf aan de slag:

Hemels! Je kunt zelf kinder bueno ijsjes maken en ze smaken goddelijk

Reageer op artikel:
Officieel de beste dag van het jaar: Kinder Bueno ijsjes worden binnenkort eindelijk in NL verkocht
Sluiten