Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Mmm! Deze zomer kun je naar het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam om de lekkerste kippetjes te proeven

Yummie, yummie, yummie, chicken in your tummy. Als jij niks lekkerder vindt dan kipnuggets, kippenpootjes en kipshoarma wil je deze zomer echt in Amsterdam én Rotterdam zijn. Daar vindt deze zomer het Kip Festival plaats. OMG.

Heb je deze zomer al leuke festivals op de planning staan? Vergeet vooral niet even om deze in je agenda te noteren, want het Kip Festival wil je echt niet missen.

Kip Festival

Vorig jaar kon je in Amsterdam ook al genieten van de lekkerste kipgerechten toen het festival voor het eerst werd gehouden. Het festival was een mega groot succes en is dit jaar nog groter. Je kunt maar liefst vijftig verschillende soorten kip proeven en mmmm wij kunnen al niet meer wachten.

Naast dat je er lekker kunt eten treden er ook verschillende muzikanten op zodat je onder het genot van een lekker jazzmuziekje van je kluifje geniet. Daarnaast kun je ook nog mee doen aan verschillende kook- en dansworkshops. Hoe leuk?!

Kipkluiven in Amsterdam en Rotterdam

Het Kip Festival is op 27, 28 en 29 juli te vinden in Amsterdam in het Rembrandtpark. Op 24, 25 en 26 augustus vindt het Kip Festival plaats in Rotterdam in Het Park. Een kaartje kost 5 euro en die kun je hier bestellen.

Reageer op artikel:
Mmm! Deze zomer kun je naar het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam om de lekkerste kippetjes te proeven
Sluiten