Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 jan 2018

Droombaan! Je kunt nu professioneel kipnuggets tester worden

Terwijl je vriendinnen bij de fastfoodketen met de gouden bogen uren staan te dralen, omdat ze niet weten wat ze willen bestellen, weet jij altijd metéén wat je wil. Kipnuggets. Dat zijn namelijk gewoon goddelijk lekkere snacks. Herkenbaar? Dan kan dit wel eens je droombaan zijn.

Als mensen jou mogen wakker maken voor kipnuggets, dan hebben we wellicht je droombaan gevonden. Je kunt namelijk kipnuggets tester worden.

Kipnuggets tester worden

De Britse supermarkt B&M heeft een vacature online geplaatst voor een kipnuggets tester. Dit omdat het bedrijf de diepvriesproducten wil uitbreiden. Maar dan wil de supermarkt wel met zekerheid weten dat de allesbeste nuggets in het vriesvak liggen.

Helaas kun je geen goud geld verdienen met deze baan. Maar je mag wél elke maand voor 33 euro kipnuggets kopen, proeven en beoordelen. Én je mag jezelf natuurlijk professioneel kipnuggets tester noemen.

Als jij een echte kipnuggets fan bent – iemand die een bak met 20 chicken nuggets gewoon alleen opeet – dan ben je misschien wel bereid alles te doen voor een baan als deze en te verhuizen naar de UK.

Solliciteren kan hier.

Reageer op artikel:
Droombaan! Je kunt nu professioneel kipnuggets tester worden
Sluiten