Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 15 augustus 2018

Hemels: Kitkat brengt Salted Caramel Fudge smaak uit en die wil je echt proeven

We zijn er nog steeds niet over uit dat er nu roze KitKat repen op de markt zijn. Maar terwijl we nog bezig zijn met het verwerken van dit geweldige nieuws, is er nu weer een nieuwe smaak gespot: Kitkat Salted Caramel Fudge. Oftewel: de hemel op aarde.

De combinatie zout met zoet is er een waar het water ons direct van in de mond loopt. Waar het ook in verwerkt zit, wij willen het. Herkenbaar?

Dit wil je toch proeven?

Dat er een ware run geopend is op alle producten met zeezout en zoet, is ook fabrikant Nestlé van KitKat niet ontgaan. Het resultaat is een reep die zo lekker klinkt, dat we nu alles willen laten vallen wat we aan het doen zijn om naar de winkel te rennen.

Kitkat Salted Caramel Fudge

Op Instagram dook een foto van de nieuwe reep op, en het internet ontplofte. Denk aan de bekende knapperige reep met koek en chocolade, maar dan mét zeezout en karamel. Beeld je daarbij nog smeuïge fudge in, en zie daar: de nieuwe smaak van KitKat die sowieso je nieuwe verslaving gaat worden.

Vooralsnog is de smaak alleen nog maar gespot in Engeland. Maar. Laten we samen heel hard hopen dat je hem binnenkort ook hier kunt kopen.

Oh my: Roze frambozen Maltesers bestaan en gaan je nieuwe verslaving worden

Pretty52

Reageer op artikel:
Hemels: Kitkat brengt Salted Caramel Fudge smaak uit en die wil je echt proeven
Sluiten