6 kledingstukken die perfect zijn voor de overgang van zomer naar herfst

De ene dag vallen de mussen van het dak, de andere dag lijkt het ineens herfst. Heb jij inmiddels ook geen idee meer wat je met het weer aan moet? En wat je überhaupt aan moet? Maak je geen zorgen. De volgende zes kledingstukken slash items draag je evengoed op een zomerse dag als in het najaar.

Een slimme meid is op alles voorbereid. Transformeer langzaam maar zeker je zomergarderobe in een herfstgarderobe met de volgende zes items.

6 kledingstukken die je kunt dragen in de zomer en de herfst

Als je een beetje verstandig met je geld om wil gaan, laat je de te zomerse kleding even links liggen. Bestel juist de volgende kleding, zodat je het nu kunt dragen, maar ook over twee maanden.

mango jumpsuit die je in de herfst en zomer kunt dragen
Mango

1. Denim jumpsuit €59,99

Een jumpsuit is zo’n kledingstuk dat altijd van pas komt. Nu draag je ‘m misschien met een sandaal, maar straks gewoon met een dichte schoen en een jas erover.

H&M jurk
H&M

2. Lange jurk €69,99

Wat ons betreft kun je niet genoeg lange jurken hebben. Kies er één in een rijke kleur en begint het te regenen? Dan gooi je er een stoere schoen of mooie lange laars onder om ‘m herfst proof te maken.

zara enkellaarzen
Zara

3. Zwarte enkellaarzen €59,95

Zorg dat je in ieder geval een paar platte zwarte enkellaarzen in de kast hebt staan. Of stoere boots. Nu draag je die onder een jurkje, straks weer met een mooie broek.

blazer
& Other Stories

4. Blazer €129

Een blazer is echt een must tijdens deze tijd van het jaar. Kies er eentje uit in een vrolijke kleur of mooie print, zodat je ‘m nu als jas draagt en straks als pak met bijpassende pantalon.

rok die je kunt dragen in de zomer en herfst
Topshop

5. Leren rok €34

We zijn mega fan van een leren rok tijdens deze awkward tussenfase. Als het buiten warm genoeg is kun je nog even de blote benen laten zien, maar zodra de temperaturen zakken kun je het prima dragen met een panty.

selected femme leren jas herfst en zomer
Zalando

6. Leren jas €199,99

Het is nu een goede tijd om te investeren in een leren jas. Als het ‘s avonds afkoelt is het de ideale jas om te dragen en op een frisse herfstdag houdt het je warm genoeg.

Meer over mode:

Reageer op artikel:
6 kledingstukken die perfect zijn voor de overgang van zomer naar herfst
Sluiten