Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 mrt 2017

De 14 kleine dingen die een relatie zo fantastisch maken

Je bae is fantastisch, je houdt van hem en gaat voor deze vent door het vuur. Er wordt veel geschreven over hoe fantastisch single zijn is. Maar een fijne man aan je zij is minstens zo leuk. Sta je er wel eens bij stil dat juist de kleine dingen je relatie zo geweldig kunnen maken?

Dit zijn de kleine dingen waar je misschien niet zo snel bij stil staat maar je relatie juist zo leuk maken:

1. Netflix & chill

Met hem kun je eindeloos Netflix & chillen. De twee beste dingen in de wereld. De hele dag binnen blijven met hem voelt ineens niet meer als een grote faal.

2. Hij maakt je Insta foto’s

Nooit meer selfies. Deze schat kent jouw beste kant en weet je altijd op je mooist vast te leggen. Als jij een prachtige Insta foto wil dan zal hij nooit zeggen: ‘nu even niet’. Zo lief.

3. Hij haalt je favoriete drankje terwijl je uitgaat

Terwijl jij helemaal losgaat op de dansvloer haalt hij ondertussen jouw favoriete drankje wanneer je glas weer eens leeg is. Hij weet daarnaast precies wat je wilt drinken.

4. Seks met hem is het beste op aarde

Want, seks met iemand waar je zielsveel van houdt is zó’n lekker gevoel.

5. Je kunt lekker gek zijn

Heb je in de gaten hoe belachelijk raar je soms uit de hoek kan komen? Hij vindt het geen probleem en accepteert alle trekjes van jou. Een beetje gekkigheid kan hij wel waarderen.

6. ‘Ik zag dit en moest aan je denken’

Is een magische zin waar je het warm van krijgt. Dat betekent dat hij aan je denkt.

7. Hem verrassen geeft jou vlinders

De blik in zijn ogen en zijn gezicht zijn van onschatbare waarde wanneer je hem dé perfecte verrassing geeft.

8. Hij helpt je met kleine dingen

Want het is zoveel leuker om samen je bed op te maken of samen de boodschappen te doen. Hij ziet gelukkig wél in dat dat echt geen vrouwenklusjes zijn.

9. Hij vrolijkt je op

Een blik of een lach is voldoende wanneer jij je rot voelt. Hij weet precies wat hij moet doen om weer een glimlach op je gezicht te toveren.

10. Je mag altijd zijn kleding aan

Zijn truien zijn zo groot en zacht. Je mag ze altijd stelen van hem. En dat maakt hem de beste lover ooit.

11. Elk uitje is een avontuur

Jullie gaan samen de meest avontuurlijke vakanties aan, proberen nieuwe restaurantjes en doen spannende excursies. Never a dull moment met je lieve aapje.

12. Hij is het beste excuus om te eten

Samen honger, samen pizza, samen een nieuw eettentje uitproberen. Eten met hem is het leukst en het beste excuus. Hij zal je nooit veroordelen wanneer je per ongeluk een hele zak chips naar binnen hebt gewerkt.

13. Hij is je uitlaatklep

Je kunt werkelijk waar álles tegen hem zeggen en hij luistert naar je. Je maandelijkse perikelen en gênante roddels moet hij allemaal aanhoren. Sorry not sorry.

14. Je kan altijd knuffelen

Een knuffel van de persoon waar je zo ongelooflijk veel van houdt is priceless. En je kunt er ontelbaar veel van hem krijgen. Waar jullie ook zijn: als jij het nodig hebt, dan knuffelt hij je dood. Bedankt schatje.

LEES OOK: 18 tekenen dat je in de beste relatie ever zit

Reageer op artikel:
De 14 kleine dingen die een relatie zo fantastisch maken
Sluiten