7x de leukste kleine schoudertasjes die je outfit in één klap sassy maken

We zien ze opeens overal verschijnen: de kleine kittige schoudertasjes die zo uit de jaren ’90 gerold zijn. Ze zijn een tikkeltje fout, maar dat is stiekem ook waarom we ze zo leuk vinden. Omdat zo’n klein schoudertasje iedere outfit een beetje sassyness geeft, zetten wij zeven pareltjes voor je op een rijtje.

Haal je spaarpot maar leeg, want deze geweldige tasjes kan je niet laten liggen. Op Instagram zien we menig influencer met zo’n tasje. En omdat de populaire Dior Saddle Bag wel heel €€€ is, zochten wij een paar andere tasjes uit die net zo mooi zijn.

7x de mooiste kleine schoudertasjes die iedere outfit sassy maken

Of zoals Gretchen Wieners zou zeggen: deze tasjes zijn fetch.

shoudertasjes

1. Pimkie groene schoudertas met krokodillenprint €20,99

Hoe tof is dit tasje? De tortoise ketting in combinatie met het groene krokodillenleer maakt dit het tasje van je dromen.

klein schoudertasje

2. My Accessories zwart tasje met gouden details €30,99

Dit schattige jaren ’90 tasje is alles wat een basic outfit nodig heeft. Combineer het met wat gouden sieraden en je steelt gegarandeerd de show.

schoudertasje

3. Nunoo tasje met luipaardprint €210,99

Het tasje kost een paar centen, maar dit exemplaar is nog altijd een stuk goedkoper dan de Dior Saddle Bag. Tel uit je winst.

roze schoudertas

4. Missguided roze schoudertas €27,99

Mooi roze is niet lelijk. Draag jij vaak zwarte outfits? Dan breng je deze in één klap tot leven met dit geweldige tasje.

groene schoudertas

5. Missguided mosgroene Saddle Bag €33,99

Deze schoudertas heeft iets meer ruimte dan de andere tasjes, dus als jij een meid bent die graag veel meeneemt is deze perfect voor jou.

slangenprint tas

6. Missguided tas met slangenprint €29,99

Ben jij gek op slangenprint? Dan vind je dit tasje vast prachtig. En geen paniek, de slangenprint-trend is nog lang niet over.

schoudertasje

7. Nasty Gal Saddle Bag in roestkleur €22,50

We sluiten dit lijstje af met deze prachtige Saddle Bag van Nasty Gal. Hoe origineel is deze kleur? Perfect voor de herfst.

Lees ook: Hebben! 6x toffe hoodies om de show mee te stelen in de regen

Reageer op artikel:
7x de leukste kleine schoudertasjes die je outfit in één klap sassy maken
Sluiten