Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 21 jul 2018

In het najaar op TV! Het bloedstollende nieuwe seizoen van Klem

Je hoeft alleen nog maar even deze zomer door te komen tot je weer achter je TV kruipt voor een nieuw seizoen van Klem. De cast is nog bezig met opnames maar in het najaar wordt het nieuwe seizoen eindelijk uitgezonden op TV. De acteurs gaven alvast wat details weg uit seizoen 2.

In het eerste seizoen van Klem maakten we al kennis met Hugo en Marius. Hugo probeert na de dood van zijn vrouw zijn leven weer op te pakken en zijn gezin draaiende te houden. Tot hij Marius leert kennen en langzaamaan in het criminele circuit wordt gezogen.

Klem seizoen 2

In het nieuwe seizoen doet Hugo zijn uiterste best zijn leven op te bouwen en dat loopt helaas volledig de mist in. Ook Marius probeert zijn leven te beteren, al weten we allemaal dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken met zijn verleden.

Barry Atsma vertelt in RTL Boulevard dat er in het nieuwe seizoen veel pistolen aan te pas komen. Er wordt geschoten, afgeperst, gevochten en er is zelfs een ontvoering. Wij kunnen nu al niet meer wachten tot dit zenuwslopende nieuwe seizoen begint.

Naast een aantal bekende gezichten doen er ook een aantal nieuwe mensen mee aan dit seizoen. Wij weten nu al dat iedereen gaat haten op Maarten, een bad guy van 34 die thuiskomt met de dochter van Hugo. Wanneer de serie precies te zien zal zijn weten we nog niet maar laten we natuurlijk wel weten zodra het bekend is.

Reageer op artikel:
In het najaar op TV! Het bloedstollende nieuwe seizoen van Klem
Sluiten