Janne Vogel
Janne Vogel Life 24 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Gezellig! Deze 4 sterrenbeelden kletsen je de oren van het hoofd

Een goed, gezellig gesprek dat maar aan de gang blijft. Wederzijdse interesse, begrip, een luisterend oor. Met de juiste personen kunnen we uiteraard allemaal wel een gesprek voeren, maar er zijn een aantal chatty sterrenbeelden die vrijwel iedereen de oren van het hoofd kletsen. Als ze zich op hun gemak voelen, in ieder geval.

De volgende sterrenbeelden houden van kletsen

Ben of ken jij iemand met een van de volgende vier sterrenbeelden? En is hij of zij daadwerkelijk zo’n prater? Waarschijnlijk wel. We kunnen er niet omheen: Watermannen, Tweelingen, Leeuwen en Boogschutters houden het liefst nooit op met kletsen.

Check dus gauw even of jouw date een van de volgende vier sterrenbeelden heeft. Dan weet je zeker dat er geen stiltes zullen vallen. 😉

Waterman

Het duurt misschien even voor ze zich openstellen, maar als een Waterman dat eenmaal doet, heb je een gesprekspartner forever. Dit intens intelligente teken stopt simpelweg niet met praten. Ze zitten vol fun facts en scherpzinnige observaties en vinden het geweldig om mensen te vinden met wie ze hun vele overpeinzingen kunnen delen. En in ruil daarvoor de theorieën van anderen horen.

Het kan soms lastig zijn om er een woord tussen te krijgen, maar als je eenmaal in het gesprek bent beland, wordt het hoe dan ook vermakelijk.

Tweelingen

Tweelingen zijn de kletskousen van de dierenriem. Het is daarom geen verrassing dat ze érg van kletsen houden. Een Tweelingen kan uren praten en geen besef van tijd hebben. Net als de Waterman staat dit teken bekend als zeer slim, dus hun humor is altijd on point. En omdat Tweelingen zo nieuwsgierig zijn en zich makkelijk aanpassen, zijn ze bereid om vrijwel alles te bespreken. Zolang ze het gesprek vermakelijk vinden.

Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw kunnen een beetje egocentrisch zijn, maar door hun stabiele zelfvertrouwen kunnen ze met vrijwel iedereen opschieten. Dit creatieve, extraverte en vaak erg grappige teken houdt van kletsen met iedereen die daar voor open staat. Hoewel ze het gesprek vaak naar zichzelf sturen, kun je het ontzettend naar je zin hebben als je kletst met dit ietwat overdreven teken. Vooral als je hun scherpzinnige humor net zo kunt waarderen als zij dat zelf doen.

Boogschutters

Boogschutters staan niet bekend als de meest spraakzame tekens, maar dat betekent niet dat ze geen goed gesprek kunnen voeren. Dit teken is meester in het aanmoedigen van anderen om zich open te stellen. Hun vriendelijke, vrolijke karakter maakt het voor mensen makkelijk om dit te doen. Favoriete gespreksonderwerpen van dit teken zijn reizen, filosofie en natuur, maar ze kunnen zich voor vrijwel elk onderwerp interesseren. Als ze je leuk vinden, in ieder geval. Bereid je daarnaast voor op veel grapjes.

Lees ook: