Renée
Renée | LinkedIn Travel 18 juni 2019

Geen zin in vertragingen op vakantie? Vlieg deze zomer dan met *deze* maatschappij

Daar sta je dan op Schiphol met je goede gedrag en overvolle koffer naast je. Veel te vroeg, want wat blijkt? Je hebt vertraging. Is dat een scenario die je deze zomer koste wat het kost wil voorkomen? Dan kun je volgens AirHelp het beste met KLM vliegen als je voor een Nederlandse maatschappij wil gaan.

AirHelp helpt vliegtuigpassagiers wereldwijd met vluchtcompensaties. Als één organisatie weet met welke maatschappij je dan het beste kunt vliegen om zo min mogelijk vertragingen te hebben, dan zijn zij het wel. Lees dus snel verder om de resultaten te lezen.

De Nederlandse maatschappij die het beste scoort op punctualiteit en vertragingen is KLM

Wil je je vluchten in de toekomst beter plannen? Dan ben je op dit moment bij KLM dus aan het juiste adres, want volgens AirHelp scoren zij als één van de beteren als het gaat om punctualiteit. Tenminste, van de Nederlandse maatschappijen. KLM komt namelijk niet in de top tien voor, maar staat wel op plek veertien.

De top tien bestaat uit onder andere Garuda Indonosia (Indonesië), Olympic Air (Griekenland) en Azul Airlines (Brazilië). De beste Europese maatschappij als het gaat om vertragingen en punctualiteit is het Spaanse Iberia. Andere partijen die nu hoog scoren zijn Qatar Airways, Delta Airlines, Singapore Airlines en Qantas.

Zo, weet je meteen waarmee je het beste kunt vliegen naar die ene fijne zonbestemming.

Lees meer over reizen

Reageer op artikel:
Geen zin in vertragingen op vakantie? Vlieg deze zomer dan met *deze* maatschappij
Sluiten