Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 juli 2017

Omg hebben: het klokje van Belle en het Beest is nu te koop bij de Primark

Voor je het weet bestaat jouw hele garderobe en interieur uit Belle en het Beest merchandise, maar één ding is zeker: jij moet dit klokje van Belle en het Beest in jouw kast hebben staan. Het liefst naast jouw Mevrouw Theepot theepot en Chip het theekopje.

Primark weet van geen ophouden en brengt alweer het volgende artikel in het thema van Belle en het Beest op de markt. Dit maal is het de beurt aan Pendule, het schattige pratende klokje. Je weet wel, die beste vrienden is met Lumière. En binnenkort kan hij in jouw kast staan.

De perfecte accessoire

Staat jouw huisje ook te springen om de nieuwe Belle en het Beest attribuut? Jij verlaat tegenwoordig jouw thuis niet meer zonder het theepot of theemok tasje en je hebt een elke avond een theeparty met jezelf, Chip en Mevrouw Theepot. Oké, wellicht overdreven, maar eerlijk: jij moet dit klokje hebben.

Het klokje kost slechts 6 pond (6 euro) en is vanaf oktober te koop. Of hij ook in Nederland zijn debuut zal maken, is nog niet geheel zeker. Wat wel zeker is, is het feit dat je alles op alles gaat zetten om Pendule in jouw kast te krijgen.

Als je dan toch een bezoekje aan de Primark brengt: Primark we houden van je: Je kunt nu Miu Miu slippers kopen bij de modeketen

Reageer op artikel:
Omg hebben: het klokje van Belle en het Beest is nu te koop bij de Primark
Sluiten