Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 26 juni 2018

Oh yes! Door deze knappe agent willen wij allemaal in de boeien geslagen worden

Laten we met z’n allen keihard door rood rennen of fietsen zonder licht, want deze knappe agent wil jij op jouw dak hebben. Hij mag ons gerust met alle liefde in de boeien slaan, vanuit ons zal er geen enkel verzet zijn. Dennie Bronneberg is een droom die werkelijkheid wordt.

Wie? Nou, er is een knappe agent genaamd Dennie Bronneberg die heel Uitgeest overdonderd heeft. Wat zeggen we, heel Nederland. Werkt deze man bij de politie? Halleluja. Je zou denken dat dat niet bestaat, deze nuchtere jonge man is namelijk te mooi om waar te zijn.

Knappe agent

Uitgeest was al bekend met de hete verschijning en door een Instagram post is de rest van Nederland nu ook in de ban van Dennie. Op de foto staan Dennie en burgemeester Wendy Verkleij. De likes op deze foto zijn nu al ontelbaar, en wij begrijpen maar al te goed waarom dat zo is.

Deze knapperd laat ons hart overuren maken en wij kunnen niet wachten om hem te spotten in Uitgeest. Hier stappen wij echt wel voor in de trein.

Wat Dennie alleen maar nog leuker maakt, is zijn nuchtere instelling. Hij focust zich op zijn taak en niet op de rest, hij maakt en houdt Uitgeest veilig. Pfffoeee, deed hij dat ook maar fulltime bij ons.

Reageer op artikel:
Oh yes! Door deze knappe agent willen wij allemaal in de boeien geslagen worden
Sluiten