Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 6 nov 2018

Knappe koppels hebben de meeste kans op een kindje met dít geslacht

Stiekem hebben we allemaal een lichte voorkeur voor een meisje of een jongen. En als je dat níet hebt, dan ben je toch wel benieuwd wat je later (of misschien binnenkort al) krijgt. Zijn jij en je lover een knap stel? Dan kunnen we je verblijden met het nieuws dat jullie méér kans hebben op een..

Alleen maar meisjes voor jou?!

Er is onderzoek gedaan naar of het uiterlijk van de ouders bepalend is voor het geslacht van het kind. Uit het onderzoek bleek dat knappe mensen meer kans hebben op een meisje, en minder knappe mensen meer kans op een jongentje hebben.

De studie werd gedaan door een psycholoog aan de London School of Economics. Hij analyseerde de gegevens van 17.000 Britten uit het geboortejaar 1958. Deze 17.000 Britten werden allemaal op hun zevende levensjaar beoordeeld op hun ´knapheid´ door hun docenten voor dit onderzoek. Jaren later werden deze inmiddels volwassen Britten gevraagd naar of ze meisjes of jongens hadden gekregen.

Het geslacht krijgen dat je stiekem altijd al wilde

WINNING!

En wat bleek? De personen die als knap werden gezien hadden meer meisjes gekregen dan de mensen die als minder knap werden beoordeeld.

Stiekem best een beetje hard natuurlijk. Maar als jij en je lover er nou bést leuk uitzien kan je je alvast gaan verheugen op een meisje (ZWIJMEL!). Al is een jongen uiteraard ook héél leuk. En vergeet niet, het volgende cliché staat weer als een dijk: als het maar gezond is.

En, klopt het?
Mommies to be: Volgens je horoscoop word jij dit type moeder
mommu

Telegraaf

Reageer op artikel:
Knappe koppels hebben de meeste kans op een kindje met dít geslacht
Sluiten