wpk-admin
wpk-admin Nieuws 31 mei 2018

Oeh la la! Je kunt nu wegsmelten bij bij deze knappe Zweedse prins op Instagram

Van knappe prinsen kunnen we nooit genoeg krijgen. Al helemaal als ze regelrecht uit een sprookje lijken te komen. Ditmaal hebben we een Zweedse prins op het oog. Het goede nieuws? Zijn Instagram-account staat nú openbaar. Daar worden we heel gelukkig van.

Knappe prins Carl Philip

We hebben het over de 39-jarige knappe prins Carl Philip. Hij is de vierde op rij voor de Zweedse troon (na zijn oudere zus en haar twee kinderen) en – helaas maar waar – getrouwd met prinses Sofia, een voormalig model en realityster.

Maar goed, Instagram dus. Het account bestaat al bijna een jaartje, maar al die tijd stond het privé, tot nu. Hoewel we in eerste instantie ervan baalden dat Carl Philip al getrouwd was, is het wel heel cute om het koppel – al helemaal met hun kinderen – samen te zien. Vanzelfsprekend zijn de teksten onder de foto’s in het Zweeds, maar gelukkig bestaat daar Google Translate voor.

Dit zijn onze favoriete foto’s:

1. Carl Philip in een auto

2. Carl Philip op wintersport

3. Carl Philip met zijn knappe vrouw

4. Het gezinnetje van Carl Philip en Sofia

5. Carl Philip in een pak

6. Een zonnige Carl Philip

En ook nog eens met een bloemenkrans op z’n hoofd. Hoe lief!

De prins heeft nu nog ‘maar’ 125.000 volgers, maar daar komt vast snel verandering in. Wil je nog meer van hem zien? Neem dan maar snel een bezoekje aan zijn Instagram.

Reageer op artikel:
Oeh la la! Je kunt nu wegsmelten bij bij deze knappe Zweedse prins op Instagram
Sluiten