Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 4 apr 2018

Vergeet Joshua want Kurtis Hartman van Ex On The Beach is pas écht hot

Joshua is dé hottie van dit seizoen van Temptation Island. Wij snappen Meghan maar al te goed, want wij zouden ook wel wakker willen worden naast de knappe verleider. Al zien we een nachtelijk avontuurtje met Kurtis van Ex On The Beach ook wel zitten.

In het nieuwe seizoen van de Britse editie van Ex On The Beach hebben we een hele knappe ex gespot: Kurtis Hartman. Alleen al zijn naam is super sexy, en zijn afgetrainde lichaam is een plaatje om naar te kijken. In het dagelijks leven is hij model en dat kun je wel zien.

Hij is wel heel erg ijdel

Kurtis is best wel ijdel. Zo ijdel dat hij wel eens plaats nam achter de webcam van gay porn websites. Daar heeft hij zelf geen enkele moeite mee omdat hij daar naar eigen zeggen bakken met geld mee heeft verdiend.

Christmas come early ???

A post shared by Kurtis Hartman ? (@kurtishartmanex) on

When she whispers "Come to bed…" ????? #model #menwithclass #lookoftheday #success #nice #fashion #suit #smart #style #london #instafit #instagood #fashion #topless #detail #male #gym #outdoor #luxury #editorial #gymlover #menshealth #fitnessmodel #modelscout #abs #workout

A post shared by Kurtis Hartman ? (@kurtishartmanex) on

Knapste deelnemer van Ex On The Beach

Kurtis is zeker weten één van de knapste deelnemers van het achtste seizoen van Ex On The Beach. In de serie heeft hij gezegd een oogje te hebben op Marnie Simpson, maar zij ziet haar ex Casey Cody Johnsons wel zitten. En oooh, Casey is ook al zo’n knapperd.

Ex On The Beach: Double Dutch

Jaaa… MTV heeft onlangs aangekondigd dat er een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch komt. En wij kunnen niet wachten tot we weten wie hier aan mee gaan doen. Maar er zal vast een zeker weer een hele knappe dude op het strand verschijnen.

Reageer op artikel:
Vergeet Joshua want Kurtis Hartman van Ex On The Beach is pas écht hot
Sluiten