Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 18 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Knipperlichtrelatie? Dan heb je waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden

Kom jij altijd toch weer bij je ex terecht, nadat jullie het uitgemaakt hebben? Relaties kunnen stuklopen, dat is niet gek. Maar deze drie sterrenbeelden komen op de een of andere manier altijd weer terecht bij hun ex. Een knipperlichtrelatie is een soort cirkel. Herken jij jezelf hierin? Misschien heb je dan één van deze sterrenbeelden.

Leer jezelf beter kennen, dit zegt je sterrenbeeld.

Deze sterrenbeelden hebben vaak een knipperlichtrelatie

Je belandt heel gemakkelijk in een knipperlichtrelatie. Je weet namelijk dat de chemistry met je ex goed zit, dus waarom zou je hem/haar niet gewoon weer een berichtje sturen? De reden waarom het uitgegaan is ben je dan snel weer vergeten. Als de break-up daarnaast niet zo heel dramatisch was, waarom zou je het dan niet nog een kans geven?

Sommige sterrenbeelden hebben meer kans om in een knipperlichtrelatie terecht te komen. Afhangend van je sterrenbeeld kan je bijvoorbeeld snel een relatie willen aangaan, misschien ben je wel heel impulsief. Dan kan het ook zijn dat je er snel weer klaar mee bent. Vraag jezelf wel telkens weer af of dit slim is, misschien heb je iets aan deze acht vragen die je jezelf kan stellen als je erover nadenkt terug te gaan naar je ex.

Voor de volgende drie sterrenbeelden ligt de optie om weer samen te komen met een ex (of om de relatie te beëindigen) altijd op tafel:

1. Het sterrenbeeld: Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is vaak impulsief en gaat voor wat hij/zij wil. Daarom kan het zijn dat een relatie op het ene moment een goed idee lijkt, maar op het andere moment niet meer. Andere sterrenbeelden zullen langer nadenken voordat ze een knipperlichtrelatie beginnen, maar een Ram heeft ondertussen al op het ‘verzenden-knopje’ gedrukt.

Daarnaast verandert de mening van een Ram over iemand niet snel. Daarom lijkt het voor dit sterrenbeeld altijd een goed idee om het nog eens te proberen – ze hebben het beeld van de eerste ontmoeting nog in hun hoofd.

2. Het sterrenbeeld: Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een Tweeling heeft een hele open-minded gedachtegang. Om deze reden kan iemand met dit sterrenbeeld een break-up zien als ‘tijdelijk’ in plaats van ‘permanent’. Hij/zij vindt het niet erg om te blijven hangen in het verleden – en daarom belandt een Tweeling vaker in een knipperlichtrelatie.

Daarnaast heeft een Tweeling veel begrip voor de andere persoon in de relatie en begrijpt hij/zij de ander goed. Tweelingen zijn dan ook heel empathisch tegenover een ex. Door de perfecte communicatie skills van een Tweeling kan hij/zij de relatie gemakkelijk weer ‘goedmaken’. Toch blijven ze twijfelachtig en kunnen ze snel weer gaan verlangen naar een single life.

3. Het sterrenbeeld: Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal is veel bezig met relaties. Het is dus ook niet zo raar als hij/zij weer teruggaat naar een ex. Als een relatie eindigt voor een Weegschaal en hij/zij na een tijdje is afgekoeld kan dit sterrenbeeld goed objectief terugkijken naar de relatie. Omdat ze kunnen zien wat er fout gegaan is, kunnen ze dit ook oplossen.

Daarnaast houdt dit sterrenbeeld er ook echt niet van om alleen te zijn. Een knipperlichtrelatie ligt dan voor de hand…

Lees ook: Je ex stalken: doodnormaal of creepy?

Reageer op artikel:
Knipperlichtrelatie? Dan heb je waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden
Sluiten