Renée
Renée | LinkedIn Life 6 december 2018

Knoei je vaak? Dan ben jij de spontaanste meid van je vriendinnengroep

Iedereen heeft eigenschappen waar hij of zij niet zo dol op is. Is knoeien dat voor jou? Gefeliciteerd, dan ben je namelijk in goed gezelschap. Schaam je niet langer voor die vlekken op je kleding die net tijdens een etentje zijn ontstaan, want je hebt namelijk een heel leuke persoonlijkheid.

Mensen die knoeien zijn dan misschien een tikkeltje onhandig met eten, maar ook hartstikke spontaan.

Waarom mensen die knoeien spontaan zijn

Beautify zou Beautify niet zijn als we deze eigenschap niet goedpraten. Maar één ding weten we zeker: als jij knoeien tot een kunst hebt verheven, dan ben je de spontaanste meid van je vriendinnengroep.

1. Je leeft in het moment

Tijdens het eten met vriendinnen ben je veel meer bezig met hen en gesprekken bezig, dan met de manier waarop je het eten in je mond stopt. Tja, dan is knoeien eerder regel dan uitzondering. Maar hé, er is niks mis met in het moment leven. Sterker nog, veel mensen zijn jaloers dat jij dit kan.

2. Je trekt je de meningen van anderen niet zo snel aan

Jij bent enorm makkelijk in de omgang, waardoor mensen graag met je omgaan. De mening van anderen? Die vind jij niet zo belangrijk, tenzij iemand waar je close mee bent iets zegt. Daarom maakt het je ook geen snars uit als je met een vlek op je kleding rondloopt.

3. Je houdt van gezelligheid

Gezelligheid en spontaniteit gaan voor jou hand in hand. Je bent dol op gezelschap, wijntjes en natuurlijk alles wat bij een borrel komt kijken. Het feestje is voor jou niet compleet zonder hapjes en tja, dan wil het nog weleens misgaan met knoeien.

4. Je bent impulsief

Als iemand je vraagt of je dit weekend mee wil naar Parijs, dan is de kans groot dat jij ja zegt. Je bent dol op avontuur en hoeft niet lang na te denken over bepaalde zaken. Zo besluit je vaak ’s middags dat je ’s avonds wel een pizza kunt eten met de meiden. Terwijl je die ochtend een witte blouse hebt aangetrokken…

Pssst, dit shirt zorgt ervoor dat vlekken meteen verdwijnen.

JAAA! Jij en je vriendinnen kunnen 30 vierkante meter carpaccio eten bij dit restaurant in Katwijk

Reageer op artikel:
Knoei je vaak? Dan ben jij de spontaanste meid van je vriendinnengroep
Sluiten