Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 nov 2017

Wow, wat? Deze zomer lik je misschien zomaar wat knoflookijsjes weg

Knoflook maakt ieder gerecht net even wat lekkerder. Of je het nu door de pasta of lasagne eet of op een vers stokbroodje smeert. Echter, er is één gang waar het kruid in ontbreekt en wel het dessert. Maar vanaf nu kun je in ieder gerecht genieten van een knoflooksmaak, want er bestaat heus knoflookijs. Wie bedenkt zoiets?

Knoflook is misschien geen goed idee op een eerste date, maar op alle andere momenten in het leven kun je er met volle teugen van genieten. Het is namelijk nog gezond ook. En vanaf nu kun je smullen van knoflookijs.

Knoflookijs is een feit

Als er een heus festival aan een kruid gewijd is, dan mogen we wel stellen dat het populair is. En dat is zo het geval bij knoflook. Onder andere in Californië staat een dag volledig in het teken van knoflook. En dat niet alleen, de smaak is ook verwerkt in ijs. Bizar.

Maar het meest bizarre is misschien wel dat mensen niets anders meer willen eten. Nou ja, bijna niets anders meer. Het ijs valt in de smaak en dat komt omdat de heftige knoflooksmaak tot een minimum is beperkt. Maar je proeft er natuurlijk wel nog iets van.

Mensen zijn in de ban van knoflookijs. Misschien bestaat er dan wel een kans dat het vóór de zomer nog overwaait naar Nederland. Wie weet lik jij dit jaar een paar knoflookijsjes weg.

Misschien vind je dit ook wel leuk: Vegans opgelet: Er komt zuivelvrij ijs bij de Aldi dus hou het vriesvak de komende tijd in de gaten

Reageer op artikel:
Wow, wat? Deze zomer lik je misschien zomaar wat knoflookijsjes weg
Sluiten