Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 16 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Er bestaat een Knuffelboerderij in NL waar je eindeloos kunt koeknuffelen

Laatst vertelden we jullie over het bestaan van fluffy mini-koetjes en een paar dagen later over een Knuffelboerderij waarbij je met koetjes kunt knuffelen. We besloten er zelf heen te gaan en het was een droom die uit kwam. Daar gingen we dan. Op naar Uddel waar de Knuffelboerderij ligt. We werden warm onthaald door boer Richard en boerin Janny die de boerderij al jaren runnen. Sterker nog, Janny is er geboren en nooit meer weg gegaan.

Bij de Knuffelboerderij loop je de hele middag mee. Dat betekent dat je een kijkje neemt op de hele boerderij. Wij hadden het geluk dat we mochten spelen met een kalfje van twee (!) dagen oud, we de kalfjes melk mochten geven, konden kijken bij de paarden en het hele melkproces van de volwassen koeien hebben gevolgd. We hebben ze zelfs in de wei gezet.

Het koeknuffelen zelf is een enorme aanrader, zeker in de winter. Want de koeien zijn heeeeerlijk warm. Kijk de video om alles te zien van deze onvergetelijke ervaring en ga vooral zelf een kijkje nemen. Echt een aanrader om met vriendinnen naar toe te gaan om uren te kroelen.

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal om nooit meer een video te hoeven missen!

Reageer op artikel:
Er bestaat een Knuffelboerderij in NL waar je eindeloos kunt koeknuffelen
Sluiten