Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 5 feb 2019

4 x waarom vrouwen die nog met knuffels slapen de fijnste bedpartners zijn

Jij gaat nooit de deur uit zonder jouw knuffels gedag te zeggen en je kan niet slapen als je zonder pluche teddybeer in bed ligt. Daar hoef je je echt niet voor te schamen want je bent niet de enige. Veel vrouwen slapen nog met knuffels in bed en guess what vrouwen die dat doen zijn de fijnste bedpartners. Oelala.

Vrouwen die met knuffels slapen zijn niet alleen maar schattig. Sterker nog, ze zijn de definitie van sexy want het zijn de fijnste bedpartners die je kunt hebben en dit zijn de redenen waarom.

1. Ze is lief

Meiden die hun knuffel niet kunnen weggooien zijn hartstikke lief. Ze kunnen het niet over hun hart verkrijgen om die zachte knuffels op te bergen in een plastic zak, of erger nog in een donkere berging. In bed is ze net zo lief voor haar lover. Na de seks kan ze nog uren lang knuffelen en niets is zo fijn als dat.

2. Ze is niet graag alleen

Vrouwen die nog met knuffels slapen zijn niet graag alleen. Dat betekent ook dat ze haar partner graag gezelschap houdt en andersom. Ze vindt het fijn om bij haar lover te zijn en wil na wat sexy time graag nog even uren met vriendlief knuffelen.

3. Warmte in bed

Vrouwen die met knuffels slapen hebben het graag warm in bed. En een lover kan haar bed natuurlijk ook warm houden *knipoog*.

4. Ze houdt van knuffelen

Vrouwen met knuffels in bed houden vanzelfsprekend ook van knuffelen. Of dat nou met hun pluche teddybeer is of met hun liefje. Na een uurtje tussen de lakens kan ze nog uren in de armen van haar lover blijven liggen.

Reageer op artikel:
4 x waarom vrouwen die nog met knuffels slapen de fijnste bedpartners zijn
Sluiten