Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 december 2017

Cosy! In dit knus huisje lijkt het net alsof je in de film The Holiday zit

The Holiday heb je vast al ontelbaar vaak gezien. Voornamelijk om het ellendige maar uiteindelijk jaloersmakende leven van de personages te volgen. Maar ook om lekker wegdromen bij de gezellige en knusse huisjes waar een groot deel van de film zich afspeelt.

Een knus huisje waar je het warm van krijgt als je er naar kijkt, dat is het allerbeste huis. De woonplekjes die in The Holiday te zien zijn, vallen 100 procent in die categorie. En je kunt nu zelf ook een nachtje in doorbrengen in een lookalike.

Slapen in een knus huisje van The Holiday

Het huis waar we het over hebben, is die waar Kate Winslet in woont. We zouden liegen als we zeggen dat het precies hetzelfde huisje zou zijn. Want dat is het niet. Maar het is wél net zo knus en gezellig als die in de film. Het huis wordt aangeboden op Airbnb voor nog geen 100 euro per nacht.

Het huisje is gelegen in Croyde, een plaatsje in Engeland. Naast het feit dat het knus is, heb je ook WiFi, een grote groene tuin en ligt het huis op loopafstand van een van de beste surfplekken van Engeland (mocht je niet met kerst gaan, maar in de zomer). Ben je al om?

Of is dit meer jouw stijl: Dit huis in Overijssel is he-le-maal roze en jij kunt het kopen

Reageer op artikel:
Cosy! In dit knus huisje lijkt het net alsof je in de film The Holiday zit
Sluiten