Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 19 aug 2017

OMG! De perfecte koffer voor reislustige catlovers is hier

Wat is er nu leuker dan op het vliegveld lopen, wetende dat je een te gekke reis tegemoet gaat met een ge-wel-dig-e koffer in je hand? Geef toe, wij vrouwen willen shinen en daarom kan een kekke koffer niet ontbreken. De meest originele koffer hebben wij voor je gevonden en is helemaal leuk als je ook nog eens van katten houdt.

We willen shinen

Heb je onlangs een koffer aangeschaft? Grote kans dat ie niet zo leuk is als deze. Voor de meeste moet je ook nog eens diep in je portemonnee graaien. En, laten we eerlijk zijn. Als je gaat reizen dan wil je de voorpret van shinen met een koffer. Eentje die het geld dubbel en dwars waard is.

Koffers krijgen anno 2017 een boost. Als in: een enorme technologische upgrade. En wij vrouwen worden hier erg blij van. Maak kennis met Fravel.

Fravel de kofferkat

Fravel is de koffer waar elke katlover wild van wordt. Deze schattige koffer heeft namelijk een paar oren. Ze zijn magnetisch en wiebelen wanneer je hem aait. De oortjes kunnen ook draaien, alsof je katkoffer zojuist een geluid heeft gehoord.

Vervolgens is er een klein hart op de buitenkant van de koffer. Het hart klopt wanneer je met hem loopt. Deze lieve kofferkat is eigenlijk gewoon heel erg blij dat jij zijn baasje bent.

En dan nog de de wielen. Ook daar is aan gedacht. Ze zijn gevormd als kleine poten en zijn gemaakt van een transparante kunststof. Zo lijkt het van een afstand bijna alsof de koffer rondloopt op zijn eigen poten. Hoe cute.

Op avontuur met een schattig beest

Wanneer je met je Fravel koffer over het vliegveld paradeert voelt het alsof je huisdier met je mee gaat op avontuur. De Japanners zijn in elk geval, hoe kan het ook anders, heel erg blij met deze uitvinding. Wij snappen het wel.

De makers van het schattige ding weten alleen niet zeker of Fravel de ruwe behandeling in de bagageruimte overleeft. Daarom geven zij de tip om de kofferkat als handbagage te gebruiken zodat je zeker weet dat hij niet kapot gaat.

Wij zijn om

Op Kickstarter hebben de makers hun doel al behaald. Dat betekent dat de kofferkat nu kan worden uitgebreid tot konijnkoffer of beerkoffer. Je kunt de koffer nu alvast bestellen, zodat jij de eerste trotse eigenaar kunt zijn deze herfst, wanneer de kofferkat wordt gelanceerd. Wij zijn om.

Katlovers, steun de campagne en shine binnenkort met het snoezige beest aan je hand. Hier alvast wat inspiratie voor de kleurtjes:

LEES OOK: Crazy cat ladies opgelet! Er bestaat een Katteneiland in Japan met meer katten dan mensen

Reageer op artikel:
OMG! De perfecte koffer voor reislustige catlovers is hier
Sluiten