Nieuws 9 feb 2018 Lianne Görtz

Geen ochtendmens? Vanaf nu wél want er bestaat koffie met whisky en het is zalig

Als je absoluut geen ochtendmens bent, dan heb je 's morgens vast vaak gedacht om je wekker door het raam naar buiten te gooien als het apparaat je liet weten om op te staan. Maar vanaf nu zou je haast willen dat je wekker eerder afgaat iedere ochtend.

Want hoe eerder je op kan staan, hoe eerder je kan genieten van een lekkere kop koffie in de ochtend. Maar geen normale kop. Nee, een kop koffie met whisky.

Opstaan! Er bestaat koffie met whisky

Het idee komt, verrassend genoeg, van Jack Daniels. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: je hoeft niet bang te zijn om dronken op je werk of school aan te komen want er wordt geen echte alcohol gebruikt. Hoewel het er niet ècht inzit, proef je wel de smaak van koffie, vanille en karamel.

Door die combi lijkt het wel een beetje alsof er een vleugje Jack Daniels in zit. Lekker om de dag mee te beginnen, toch?

koffie met whisky
koffie met whisky

De koffie is verkrijgbaar in verschillende maten blikken of gift bags. Ook zijn er cafeïnevrije varianten. Het drankje kun je hier of hier kopen. De prijzen beginnen bij ongeveer 5 euro. Als je echt fan bent, kun je zelfs ervoor zorgen dat je wekelijks of maandelijks een nieuwe voorraad krijgt. Ideaal.

Reageer op artikel:
Geen ochtendmens? Vanaf nu wél want er bestaat koffie met whisky en het is zalig
Sluiten