Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 11 nov 2018

Geen geld voor Starbucks? Dankzij Nestle kun je nu zelf koffie maken met Snickers en Dove-chocoladesmaak

Korte nacht gehad? Dan kan koffie wonderen verrichten. Na het drinken van een vers gezet kopje koffie voel jij je gelijk weer een stuk opgewekter en is de dag een stuk verdraagzamer. Binnenkort wordt het nog beter, want Nestle komt met twee nieuwe smaken koffiecreamer.

Ben jij net als ons gek op koffie? Én hou je van Snickers en Dove-chocola? Dan spring jij waarschijnlijk nu een gat in de lucht, want Nestle komt binnenkort met koffiecreamers in deze twee heerlijke smaken. Hoef je dus niet meer naar Starbucks voor dure koffie met fancy smaakjes.

Koffiecreamer in de smaken Snickers en Dove donkere chocola met amandel

Nestle snapt ons, want naast al hun andere heerlijke producten komen ze nu dus ook met twee producten waar je koffie nóg lekkerder van wordt. En nog een groot voordeel: ze zijn allebei lactose-, zuivel- en glutenvrij.

Een flesje van ruim 300 gram kost 3,59 dollar en verschijnt vanaf januari 2019 voor het eerst in de schappen. Wanneer de producten ook naar Nederland komen, is nog even de vraag. Tot die tijd heb je een goed excuus voor een tripje naar de Verenigde Staten.

Gek op chocolademelk? Deze van Jamin is gemaakt van M&M’s

Reageer op artikel:
Geen geld voor Starbucks? Dankzij Nestle kun je nu zelf koffie maken met Snickers en Dove-chocoladesmaak
Sluiten