Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 4 dec 2016

Kom in de kerststemming! Deze kerstfilms zijn nieuw op Netflix

Het is december en dat betekent dat Kerstmis nadert. Tijd voor de open haard, gezelligheid en kerstfilms om in de kerststemming te komen. Netflix helpt ons daar bij. Er zijn namelijk nieuwe kerstfilms toegevoegd en daar worden we heel erg blij van.

Yeah! Netflix heeft nieuwe kerstfilms aan de lijst toegevoegd en het zijn er maar liefst negen. Zo komen we de feestdagen zeker wel door. Dit zijn ze allemaal:

1. I’ll Be Home For Christmas

In deze film wordt Jake een Porche beloofd door zijn vader. De voorwaarde is dat hij na jaren afwezigheid moet verschijnen bij zijn familie in New York. Hij wordt echter in de woestijn gedumpt met een vastgelijmde kerstmuts en mist zijn afspraak met liefje Allie (Jessica Biel). Plezier gegarandeerd.

2. The Muppet Christmas Carol

Het beroemde verhaal over kerstavond met de muppets. De onvriendelijke Scrooge krijgt avondvisite van de kerstgeesten die hem de gevolgen van zijn zelfzuchtige handelen laten zien. Scrooge komt erachter dat liefde het enige is dat telt. Muppets, liedjes, humor: deze wil je zien.

3. The Santa Clause

Scott is een geschieden man en doet er alles aan om wat meer tijd met zijn zoon door te kunnen brengen. Op kerstavond wanneer vader en zoon samen zijn, worden ze wakker door een geluid op het dak. Vader gaat kijken en ziet iemand over het dak lopen. Deze persoon schrikt zo erg dat hij valt en overlijdt. De mannen gaan kijken wie het was en wat blijkt: de Kerstman. De Kerstman verdwijnt, zijn pak blijft liggen. Dan ontdekken ze een slee met rendieren en besluiten ze zelf cadeautjes te gaan rondbrengen. Maar, het brengt heel wat problemen met zich mee.

4. Santa Buddies

De Kerstman maakt zich zorgen om het feit dat de magische ijspegel begint te smelten. Steeds meer mensen vergeten wat de echte gedachte rondom de feestdagen is. Zo ook Puppy Paws. Deze puppy, het zoontje van Santa Paws, is het leven op de Noordpool helemaal zat. Kerstmis kan hem gestolen worden. Hij wil een normale hond zijn en besluit soortgenoten op te zoeken om dit te kunnen leren. Zij moeten hem eraan laten herinneren dat Kerstmis draait om wat je geeft, niet om wat je krijgt. Hondjes die Kerstmis moeten redden.

De hele zondag kerstfilms kijken

5. Mickey’s Kerstmagie: Ingesneeuwd in Mickey’s Club

Yes, Disney! In deze film zie je Mickey en al je andere favoriete tekenfilmfiguren samen in één film. Iedereen raakt ingesneeuwd door een sneeuwstorm. Mickey en al zijn gasten in Mickey’s Club halen koekjes en chocolademelk tevoorschijn om Donald’s kerstgedachte terug te brengen.

Minnie haalt enkele favoriete kerstvideofilms tevoorschijn en dan kan het feest beginnen. Ze halen magische herinneringen op en zorgen voor een geweldige kerstsfeer.

6. Santa Paws 2: The Santa Pups

Nog een film met hondjes in de hoofdrol. Wanneer de vrouw van de Kerstman naar Pineville reist, hebben de Santa Pups zich verstopt op haar slee. De ondeugende pups laten de vreugdevolle wensen van de kinderen uit Pineville in vervulling gaan. Maar dan gaat er iets heel erg mis: het kerstgevoel verdwijnt. De Santa Pups en mevrouw Claus moeten nu alles op alles zetten om het kerstfeest te redden.

7. A Christmas Carol

In deze Disney film speelt Scrooge weer de hoofdrol, net als in de muppet film. Hij is krenterig en minachtig en snauwt naar zijn vrolijke neef. De drie geesten nemen hem mee op een reis waarbij Scrooge de waarheid onder ogen moet zien. Hij realiseert zich dat hij zijn hart moet openen voordat het te laat is om alle ongelukkige jaren weer goed te maken.

8. One Magic Christmas

Een Disney film uit de jaren tachtig. Ginny en haar gezin hebben het zwaar. Een kerstengel wordt op hen afgestuurd om Ginny te helpen, zij haat Kerstmis. Omdat ze het zo moeilijk hebben, vinden ze het zwaar om in kerst te geloven. Maar ze krijgen hulp van de kerstengel en van de Kerstman.

9. The Santa Clause 3: The Escape Clause

De Kerstman heeft een groot probleem. Hij moet zijn gezin tevreden zien te houden en tegelijkertijd is hij ook nog eens de Kerstman. Tot overmaat van ramp moet hij de strijd aangaan met Jack Frost. Hij wil namelijk Kerstmis overnemen.

Lees ook: 7 x waarom bankhangen véél leuker is dan een avondje stappen

Reageer op artikel:
Kom in de kerststemming! Deze kerstfilms zijn nieuw op Netflix
Sluiten