Paasweekend tip: Bezoek hét Food Festival van onze grote zus Culy.nl

We mogen dan van beauty houden, maar lekker eten is iets wat minstens net zo hoog staat op ons lijstje. Op 4 en 5 april gaat onze grote zus Culy.nl stiekem héél eventjes offline, maar gelukkig niet voor niets. Dit jaar organiseren zij namelijk hét Culy Food Festival. Tijdens het Paasweekend zal SugarCity, nabij Amsterdam, worden omgetoverd tot het leukste (en lekkerste) Food Festival van het jaar. En wij willen dat natuurlijk met geen mogelijkheid missen. De kaartjes gaan hard maar je hebt nog een kans erbij te zijn!

Wat heeft het festival jou te bieden? Tijdens het Culy Food Festival zal er een unieke food line-up aanwezig zijn met, ook niet geheel onprettig, hele schappelijke prijzen. Overigens betekent dat niet dat je niet lekkerder dan ooit tevoren zal eten op dit evenement.

Naast dat er over het hele terrein pop-up restaurantjes staan verspreid, kun je ook leuke workshops volgen, leren hoe je zelf je mooiste bakcreaties op de foto zet en de meest heerlijke culinaire versnaperingen shoppen voor in je keuken. Eh, yes please!

En als dat je nu nog niet heeft weten te overtuigen, dan is het wellicht ook raadzaam om te vermelden dat er een spectaculaire bar aanwezig zal zijn in het gezeldschap van fantastische muziek. Waar wacht je nog op? Het hele programma vind je hier en geloof ons, hij is ge-wel-dig.

Wiewatwaar?
Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur.
Tickets: Haal ze snel, want op = op! (Voor de zaterdag zijn er nog maar ongeveer 100 kaarten beschikbaar)
Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van Amsterdam Centraal)

Hopelijk zien we jullie daar!

Liefs,
Het zusje van Culy: Team Beautify

Reageer op artikel:
Paasweekend tip: Bezoek hét Food Festival van onze grote zus Culy.nl
Sluiten