Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 jun 2020

Toe aan een beetje humor in deze regenachtige week? Hierbij 6 komediefilms op Netflix

Helaas hebben de zomerse temperaturen plaats gemaakt voor regenachtige dagen. Afgelopen week was het al niet zo best en deze week blijft het ook nog wel eventjes doorregenen. Ach ja, het is wel goed voor onze droge grasvelden en je kunt het thuis ook weer een stuk gezelliger maken door bijvoorbeeld lekker de kaarsjes aan te steken en een komediefilm te kijken op Netflix.

Want wat is er nou leuker dan lekker op de bank te kruipen, een kopje thee erbij te pakken en een komediefilm te kijken op Netflix? Precies, niet zo veel. Om die redenen hebben wij voor jou zes hele leuke, grappige komediefilms op een rij gezet.

Komediefilm

Lees snel verder om te zien welke films jij allemaal gaat bingen de aankomende periode.

1. Once upon a time in Hollywood

Het is 1969. Een tv-acteur en zijn stuntman denken na over wat ze nu moeten in het veranderende LA. Een populair filmstel komt naast de acteur te wonen. Van de Playboy Mansion tot Manson, filmgeschiedenis en fantasy botsen in deze sympathieke ode aan het LA van 1969.

2. The Intern

Bij een drukbezette modeonderneemster Jules is de verwondering groot als Ben, een 70-jarige weduwnaar, reageert op een advertentie voor een senior stagiair. Deze lieve komediefilm is een mega aanrader.

3. The Bucket list

Twee terminaal zieke mannen ontsnappen uit het ziekenhuis met het plan om ten volle te genieten van het leven voordat ze het loodje leggen. Een prachtige en ontroerende film met een enorm gevoel voor humor.

4. Hitch

Hitch werkt als ‘dating doctor’ met gegarandeerd succes! Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet worden ontmaskerd. Een heerlijke old school film die zeker niet tegen gaat vallen. Aanrader dus.

5. White Chicks

Wie kent deze film niet? Twee broers Marcus en Kevin Copeland zijn geheim agenten bij de FBI. Als zij een politie-inval verpesten, moeten ze voor straf een ‘oppasopdracht’ uitvoeren. Wij vinden dit een hilarische film met leuke acteurs en heerlijke muziek.

6. YES MAN

Na een bittere echtscheiding, wordt een bankbediende beïnvloed door een zelfhulpgoeroe die hem aanzet om een jaar lang ja te zeggen tegen alles wat zijn weg kruist. Een komische film wat je misschien zelf ook wel aan het denken zet..

Lees ook: 4 x bijzondere documentaireseries op Netflix waar je ook nog wat van op steekt

Reageer op artikel:
Toe aan een beetje humor in deze regenachtige week? Hierbij 6 komediefilms op Netflix
Sluiten