Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 feb 2018

Hilarisch! Van deze 6 komische Netflix films ga je sowieso huilen van het lachen

Als je even je dag niet hebt, dan wil je misschien wel het liefst thuis zitten en lekker in bed liggen. Maar wel met je laptop bij de hand, want Netflix gaat je gegarandeerd aan het lachen maken.

En ook als je een fantastisch goede dag hebt en zin hebt om te lachen, is Netflix er voor je. Deze komische Netflix films gaan in ieder geval een lach van oor tot oor op je gezicht toveren.

1. Soof 2

Als je zin hebt in een fijne Nederlandse film waar je om kan lachen, dan kun je Soof 2 kijken op Netflix. En ook als je de film al een keer gezien hebt, blijft het leuk om de nare maar zeker ook mooie momenten in het leven van Soof te volgen.

2. Everybody Loves Somebody

De prachtige Mexicaanse Clara komt na een hele tijd haar ex weer tegen. De man die haar leven weer even helemaal overhoop gooit. Ze gaat daarom naar haar familie om na te denken wat ze met hem moet en besluit om zich ook open te stellen voor nieuwe romances. Met wie ze er uiteindelijk vandoor gaat? Tja, dat zie je zelf.

3. That Akward Moment

Drie mannen besluiten om met z’n drieën vrijgezel te blijven, nadat één van de drie mannen in een scheiding ligt. Maar dat lijkt makkelijker dan het is. Je gaat het allemaal zien in That Awkward Moment. Hilarisch. Oh, en Zac Efron is natuurlijk ook geen straf om naar te kijken.

4. Dirty Grandpa

Nog meer Zac Efron (sorry not sorry) ga je zien in Dirty Grandpa. Hij gaat trouwen met de dochter van de baas om zo eerder een promotie binnen te halen. Maar zijn opa komt even roet in het eten gooien.

5. Bad Moms

Vorig jaar met Kerstmis kon je het tweede deel van Bad Moms in de bios kijken, maar het eerste deel staat gewoon op Netflix als je die nog niet gezien hebt. Heerlijk om te zien dat moeders zich ook even helemaal kunnen laten gaan. Sta jij er over een paar jaar ook zo bij?

6. Easy A

Een iets oudere film, maar dat maakt Easy A niet minder grappig. De hoofdpersoon krijgt ineens een imago wat op het eerste gezicht totaal niet bij haar past maar later weet ze er op een slimme manier gebruik van te maken.

Reageer op artikel:
Hilarisch! Van deze 6 komische Netflix films ga je sowieso huilen van het lachen
Sluiten