4 redenen waarom je vanaf nu voor altijd komkommerwater wil drinken

Komkommers zijn zo fijn want niet alleen zijn ze super gezond, ze kunnen ook nog eens voor vele gerechten gebruikt worden. Door een frisse salade, lekker op je beleg of je kunt het heerlijk bij je water toevoegen. Als jij moeite hebt met veel water drinken, kies dan voor komkommerwater. Wij vertellen je precies waarom je dit heerlijke drankje eigenlijk nu gelijk wilt drinken:

Wil je je graag wat fitter voelen maar hou je teveel van eten? Wij hebben het beste voor je van twee werelden: eten waar je fitter van wordt. Je leest het hier.

1. Flawless huid

Komkommers bevatten silica. Dit stofje is onwijs goed voor je huid en helpt bijvoorbeeld acné tegen te gaan. Silica zorgt ook nog eens voor sterke spieren. Al trek gekregen in het magische water?

2. Kater

Iets te diep in het glaasje gekeken? Dat kan gebeuren. Komkommerwater is in dit geval jouw remedie tegen een kater. Het bevat de vitamines A en D en veel antioxidanten. Het water hydrateert je en je zult merken dat je na het drinken van het drankje je al gauw een stuk beter zal voelen.

3. Afvallen

Veel water drinken helpt enorm als je wat kilo’s kwijt wilt. Komkommerwater is nóg beter voor je als je wilt afvallen. Je krijgt er namelijk een vol gevoel van waardoor je minder behoefte hebt om bijvoorbeeld te snacken.

4. What’s not to like?

Komkommerwater is eigenlijk gewoon super gezond voor je. Het hydrateert je, je krijgt er minder honger van en het zit ook nog eens vol vitamines. Het recept is ook erg simpel: was een komkommer, snijd deze in plakjes en voeg ze toe aan je water. En, het staat ook nog eens super leuk.

Reageer op artikel:
4 redenen waarom je vanaf nu voor altijd komkommerwater wil drinken
Sluiten