Renée
Renée | LinkedIn Life 19 aug 2019

Mysterie opgelost! Het is eindelijk duidelijk hoe Orpheo en Liessinde zo snel bij het kampvuur waren

De komst van Orpheo en Liessinde in Temptation Island VIPS aflevering 8 was nog sneller dan het licht. Hoe komt het dat dit knappe koppel dezelfde avond arriveerde als het kampvuur van de vrouwen? Channah verklapt hoe de vork in de steel zit.

Dat Temptation Island doorgestoken kaart is wist je natuurlijk al langer, maar toch blijf je stiekem hopen op een niet gescript, fantastisch programma. Maar dat aflevering 7 en 8 niet helemaal echt zijn laat Channah weten in gesprek met De Telegraaf.

Hoe Orpheo en Liessinde zo snel konden arriveren bij Temptation Island VIPS

Channah had nog maar net verteld dat ze zwanger is of Orpheo en Liessinde stonden al te trappelen achter de schermen om de lege plek in te nemen. Orpheo heeft er een stoere verklaring voor: ze zijn met een privévliegtuig ingevlogen. Zou allemaal leuk en aardig zijn, maar dan doen ze er alsnog veertien uur over. Als het niet meer is.

Maar in Chan’s interview wordt al snel duidelijk hoe het zit. “Ik heb het wel eerder gezegd natuurlijk. Daar is gelijk op ingespeeld.” Ahá. Het was al bekend dat Stuwey en Pommeline het wisten, maar de programmamakers wisten het ook eerder dan Yolanthe. En daarom is het waarschijnlijk ook zo ongemakkelijk tussen Chan en Yolanthe bij het kampvuur.

Quentin maakt het allemaal niet uit, want hij was mega opgelucht dat het avontuur voorbij was. “Ik had liever gewild dat ze het drie dagen eerder had gezegd. Ik was er klaar mee. Ik zag beelden van haar en ik zag dat het helemaal de verkeerde kant op ging.”

Bekijk het hele interview hier:

Temptation-Channah: ‘Ik zou zo weer meedoen’

Quentin en Channah vertellen hoe hun vertrek van Temptation Island VIPS in zijn werk ging, wat hun huidige relatiestatus is én ze hebben een spannende primeur! Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf Meer van De Telegraaf? Volg ons op: Website: https://www.telegraaf.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/ Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/ Twitter: https://twitter.com/telegraaf #TELEGRAAF

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Mysterie opgelost! Het is eindelijk duidelijk hoe Orpheo en Liessinde zo snel bij het kampvuur waren
Sluiten