Renée
Renée | LinkedIn Life 18 okt 2019

Geen wijnen, wijnen, wijnen meer – seizoen 3 van Chateau Meiland is namelijk nog ‘onzeker’

Wat góeeeed, Chateau Meiland heeft onlangs de Gouden Televizier Ring gepakt, maar dat betekent niet dat we nog lang van de Meilandjes kunnen genieten. Of althans, het is nog ‘onzeker’. Het tweede seizoen loopt langzaam op z’n einde en een derde seizoen is nog niet besteld.

Dit kan dus zomaar betekenen dat je na twee seizoenen wijnen, wijnen, wijnen moet gaan afkicken, afkicken, afkicken. Van een vervolg is volgens Martien namelijk nog geen sprake.

Komt er een seizoen 3 van Chateau Meiland?

Op de vraag of er dus een seizoen 3 van Chateau Meiland komt, is het antwoord voor nu nog nee. Aan Radio Veronica vertelt Martien namelijk dat er nog geen sprake van is. Daarnaast is de familie toe aan rust. Eerst toverden ze hun vervallen kasteel in 100 dagen om tot een chambre d’hotes en zijn ze steeds vaker in Nederland om acte de présence te geven in televisieprogramma’s.

“Wij gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en dan gaan we wel weer zien. We willen ook weer een beetje rust. Het is niet alleen de serie, maar het legt zo’n druk op je”, aldus Martien. Het hoeft niet helemaal het einde te betekenen van je favoriete serie.

Als we Maxime mogen geloven is er in ieder geval nog wel hoop. Er wordt gesproken over een vervolg van het leven van de kasteelheer en zijn familie, maar er is dus nog niks concreets. Met de plannen van een familie om groter te gaan wonen kan het niet anders dan dat er een vervolg komt. We houden je op de hoogte.

Voor nu kun je in ieder geval genieten van het tweede seizoen. Heb je een aflevering gemist? Kijk het dan hier terug.

Meer Chateau Meiland:

Reageer op artikel:
Geen wijnen, wijnen, wijnen meer – seizoen 3 van Chateau Meiland is namelijk nog ‘onzeker’
Sluiten