Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 juli 2017

Er bestaat een konijneneiland in Japan en dat is onwijs lief

McDonalds kersendrankjes, Egel knuffel café's, katteneiland; Japan is van alle markten thuis. Maar het wordt nog beter, want Japan heeft ook een konijneneiland, waar er wel duizenden Flappie's rondlopen. Hier wil iedereen toch een bezoek aan brengen?

Stampertje, Flappie, Snuitje en Nijntje: van deze allemaal zijn er ongeveer zo’n honderd te vinden op het eiland. Okunoshima, beter bekend als Konijneneiland is een klein eiland in de Japanse zee waar honderden ‘wilde’ konijnen rondspringen. Nou mag je het ‘wilde’ gedeelte met een klein korreltje zout nemen, want de beestjes zijn super vriendelijk en dol op toeristen.

Trekpleisterje

Maar hoe kan dat ook anders, want deze vrolijke stampers zijn gek op de toeristen die hen voeren. De konijntjes worden op dit eiland als engeltjes behandeld, aangezien het verboden is om te jagen op ze en katten en honden op het eiland niet welkom zijn.

En we kennen natuurlijk allemaal het libido van konijntjes, want hun Duracel power is onuitputtelijk. De konijnen planten zich voor als kool, wat dit geweldige eiland tot gevolg heeft.

Een paradijs

Naast de vele konijntjes op het eiland, zijn er ook prachtige stranden, is er een kleine golfbaan en zijn er meerder campings. Het is daarom een perfect uitstapje als je even helemaal tot rust wil komen tussen een hoog gehalte fluffiness.

Niet alleen voor toeristen, maar ook voor Japanners zelf heeft dit eiland een prachtig doel. In de meeste appartementen in Japan is het verboden om huisdieren te hebben, vandaar dat veel inwoners afreizen naar onder andere Konijneneiland om hun dosis dierenliefde te halen.

Knuffelgehalte 100%

En wij geven ze geen ongelijk. Het lijkt wel alsof je in de konijnen-wahallah rondloopt. Alleen zijn ze springlevend.

Nog een goede reden om naar Japan te hoppen. Even met konijnen, katten en egels knuffelen.

Wat?! Ook nog een Fox Village? We love Japan: Welkom in de meest fluffy stad op aarde met de schattigste vosjes: Fox Village

Reageer op artikel:
Er bestaat een konijneneiland in Japan en dat is onwijs lief
Sluiten