Van cheese pops tot gefrituurde kip: 6 x recepten voor koolhydraatarme snacks

Snacks zijn leven. Dat is algemeen bekend. Enne, ook als je een koolhydraatarm dieet volgt wil je een snack bij de film of bij de borrel. Wij hebben geweldig nieuws voor je : het kan! Beautify verzamelde zes recepten voor koolhydraatarme snacks waar je je vingers bij aflikt.

Ze zijn allemaal niet bijster moeilijk in elkaar te flansen, dus waar wacht je nog op? Bless jezelf met wat van deze koolhydraatarme snacks.

Koolhydraatarme snacks waar ons hart sneller van gaat kloppen

Ga jij voor de avocado frietjes of voor de gebakken kip met dip? Hier zit ongetwijfeld iets tussen waar je intens gelukkig van wordt. You’re welcome. 😉

Psst, deel deze heerlijke recepten met je vriendinnen op Pinterest.

1. Bloemkool nuggets

Er bestaat niets mooiers dan gezond snacken. En precies dat doe je als een pro met deze bloemkool nuggets. Je hoort het goed, bloemkool nuggets. Je maakt ze met onder andere parmezaanse kaas, mozzarella en kruiden en ze zijn goddelijk. Dipje erbij en genieten…

De benodigde ingrediënten en het hele recept vind je in bovenstaande Insta-post. Dit wordt geweldig.

2. Fried chicken

Heb je cravings naar KFC? Dan wil je deze keto fried chicken maken. De koolhydraatarme snacks zijn gemaakt van kipfilet, dus je hoeft niet te kluiven. Je maakt ze supermakkelijk en bakt ze op hoog vuur in de pan. No frituurpan needed.

Voor de ingrediënten en de bereidingswijze klik je op de post hierboven!

3. Bloemkool bites uit de oven

Vergeet saucijzenbroodjes, chips en andere standaards snacks. Bloemkool is ideaal om te snacken en dat moet je zelf ontdekken. Bijvoorbeeld door deze te lekker gekruide bloemkool bites te maken. Wedden dat je jezelf en je gasten hiermee een plezier doet? Maken!

Benieuwd naar de bereidingswijze en welke ingrediënten je nodig hebt? Je vindt het in de post hierboven!

4. Cheddar cheese pops

Hoe lekker zien deze cheddar cheese pops eruit? Als je net als wij een liefhebber bent van kaas, is dit jouw go to koolhydraatarme snack. Verwarm de oven voor, kies de perfecte film uit op Netflix en bak de pops goudbruin. Voor dit soort koolhydraatarme snacks mag je ons ’s nachts wakker maken.

5. Koolhydraatarme tortillachips

Tortillachips zijn op de redactie favoriet. Uit de oven met kaas eroverheen als nacho’s of met een lekker dipje on the side. Dat er ook een koolhydraatarme variant bestaat die je zelf kunt maken vinden we daarom geweldig nieuws.

Je maakt ze van gekruid mozzarella deeg, dat je flinterdun uitrolt en bakt in de oven. Koolhydraatarm én glutenvrij.

Boodschappenlijst

150 gram geraspte mozzarella
55 gram amandelmeel
1 eetlepel psylliumvezels
Snufje zout
Knoflookpoeder naar smaak
Uienpoeder naar smaak
Paprikapoeder naar smaak

En zó maak je de chips.

6. Avocado frietjes

De koolhydraatarme snack der koolhydraatarme snacks: avocado frietjes. Smeuïge avocado met een knapperig korstje, heerlijk op smaak. Geloof ons, dit wil je! De bereidingswijze én ingrediënten vind je in de post hierboven.

Supersimpel om te maken, maar ongetwijfeld een snack waar je de show mee steelt.

Lees ook: