Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 okt 2017

Koper caramel is dé haarkleur voor herfst 2017

De tijd van de warme, herfstachtige tinten is weer aangebroken. En die kleuren zien we ook maar wát graag terug in onze kleding en natuurlijk in ons haar. Tinten als amber, koper en karamel maken ons wild en dat komt goed uit, want deze kleuren zijn he-le-maal hot deze herfst.

Koper caramel is allemachtig prachtig

Deze haarkleurtrend is er eentje waar je een beetje mee kunt spelen. In de koper-caramel familie zijn zoveel kleuren te maken zodat je precies die tint kunt kiezen die het allermooist staat bij jouw huidskleur. Vraag daarom je kapper om de perfecte kleur voor jou te maken.

Colorist Cherin Choi uit Los Angeles geeft nog wat tips. “Als je bij de kapper bent vraag dan om volle highlights en warme, licht brunette kleur. Kies voor twee tinten lichten dan je eigen kleur. Of donkerder, als je zelf licht haar hebt. Voor het maximale effect vraag je expliciet voor een warme kleur die precies bij jou past.”

Tips

Ben je gezegend met een bos krullen? Vraag dan naar een combinatie van chocolade en koper, dat uitloopt in blond aan de uiteindes van je haren. Zo krijg je een prachtig effect. Heb je al highlights? Ga dan voor een warme gloss over je haar door een all-over wash te nemen. Het is ook goedkoper.

Je kunt ook kiezen voor subtiele babylights met een warme karamel tint. Als je de kleur laat aanbrengen in de wortels van je haar krijg je een heel mooie gloed.

Kies uit verschillende prachtige tinten:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

LEES OOK: Bizar leuk! Deze haarkleur verandert mee met je stemming

Reageer op artikel:
Koper caramel is dé haarkleur voor herfst 2017
Sluiten