Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 jun 2017

Ha! Koppels die samen reizen blijven langer bij elkaar en hebben betere seks

Het brandende vuurtje in een lange relatie is oh zo belangrijk en het kan moeilijk zijn deze aan te houden. Seks daarentegen vinden de meeste personen hartstikke belangrijk in een relatie. Hoe houd je het spannend? Door samen te reizen bijvoorbeeld.

Reizen en seksen

Volgens de US Travel Association is het waar. Reizen met je lover zou een positieve werking hebben op je seksleven en je relatie. Om dit te bewijzen deed de USTA een onderzoek in 2013. Daaruit kon worden geconcludeerd dat 77% van de koppels die samen reizen aangaven dat ze een goed seksleven hebben.

Anderzijds gaf 63% van de niet-reizende koppels aan dat zij een goed seksleven hebben. Misschien nog beter: samen op vakantie gaan kan een seksloze relatie redden. Het onderzoek van USTA kwam erachter dat 28% van de reizigers hun seksleven beter vond na een vakantie.

Seksvakantie

Daarbij komt nog dat 40% van de koppels bevestigd dat hun avonturen tussen de lakens permanent werden verbeterd dankzij het reizen. Wil je wat meer steamy nights dan lijkt een vakantie met je lover een prima plan.

Maar, nieuwe ervaringen samen helpt de band tussen jullie te versterken. Niet alleen je seksleven krijgt een boost, ook je relatie kan weer nieuw leven ingeblazen worden. Maar wat is nu de beste plek om aan beide te werken? Expedia claimt het antwoord te weten.

Next stop?

De reisorganisatie vroeg meer dan duizend mensen over hun reisgeschiedenis en seksleven. Daaruit kon geconcludeerd worden dat Parijs de bestemming is waar je seksleven een enorme boost van zou kunnen krijgen. Op nummer twee staat Rome, gevolgd door Rio de Janeiro, Florence en Miami.

Schatje, Parijs dan maar?

LEES OOK: Oh! Dit is wat je stiekem in bed wil volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Ha! Koppels die samen reizen blijven langer bij elkaar en hebben betere seks
Sluiten