Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 19 okt 2020

OMG! Zijn dít de vier koppels van Temptation Island: Love or Leave?

The word is out! Na wekenlang raden wie oh wie de koppels zullen zijn die deelnemen aan Temptation Island: Love or Leave, is het moment dan eindelijk daar. We weten ein-de-lijk welke koppels deelnemen aan Temptation Island: Love or Leave en we willen dit maar al te graag met je delen.

En het leuke is: we hebben ze ook al op Instagram gevonden..

Koppels Temptation Island: Love or Leave

Eindelijk weten we welke koppels het liefdesexperiment aangaan. Het moment is eindelijk daar. RUMAG heeft vanavond een video geplaatst op hun Instagram-account waarin zij dit heugelijke nieuws deelde. We wisten natuurlijk al dat Sonny en Jay als koppel mee gingen doen, maar wie zijn nou die andere drie koppels? Well, we can tell you.

Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we iedere deelnemer op Instagram opgezocht. Hieronder staan dan ook de deelnemers gelinkt aan hun Instagram-accout. Veel stalk-plezier ;-). Dit zijn de volgende drie koppels die mee gaan doen aan het liefdesexperiment in Italië:

Sonny en Jay alweer uit elkaar?

Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat dit knappe koppel mee zou doen aan de ultieme relatietest aka Temptation Island: Love or Leave. Voor degene die dit koppel nog niet kent – deze twee lovers zou je kunnen kennen van het Net5-programma Wereldreis op Wielen.

Maar wat blijkt nu? Het schijnt zo te zijn dat single Rick uiteten is geweest met Jay. Terwijl zij als koppel naar Temptation Island kwam samen met Sonny. En guess what: Sonny zit nu in Milaan, zonder haar. Wat is hier aan de hand?

Op onderstaande foto’s is te zien dat Rick een grijze hoodie draagt en een zilver horloge op beiden foto’s. De eerste foto is samen met een vriend, maar de tweede foto is gemaakt door niemand minder dan Jay. Hierop zijn precies dezelfde items te zien. Verdacht…

Lees ook: OMG! Wordt déze knappe man de nieuwe Bachelor?

Reageer op artikel:
OMG! Zijn dít de vier koppels van Temptation Island: Love or Leave?
Sluiten